Wonen

Boekenkasten op maat

Kasten en meubels

Prachtige kasten, gemaakt volgens uw wensen! Al jaren op zoek naar een passende boeken-kast, wandmeubel of dressoir, maar nooit gevonden? Wij maken en ontwerpen het voor u en dat is voordeliger dan u denkt. Zeker met onze montage-actie. Van modern tot klassiek en in alle mogelijke kleuren en dessins. Ook in hoogglans en 32 glaskleuren!

Boekenkast op maat

Bent u op zoek naar mooie boekenkast op maat? Wij ontwerpen en maken moderne en klassieke boekenkasten geheel naar uw wens.

Dressoir op Maat

Een bestaand dressoir past zelden bij uw inrichting. Vaak zijn de maten niet goed of past de kleur niet goed bij de inrichting. Met een Dressoir op Maat maken wij exact het meubel zoals u die hebben wilt!

Tafel op maat

Zoekt u een tafel op maat of alleen een tafelblad dan kunnen wij dat voor u maken. Uit een meubelpaneel van 280 bij 120 cm kunnen wij elke gewenst formaat maken.

Ladekast op maat

Een ladekast op maat kan zeer praktisch zijn op het moment dat u losse spullen wilt opbergen. Bekijk de collectie ladekasten op maat!

Wandmeubel op maat

Bent u op zoek naar een wandmeubel op maat? Bij ons is van alles mogelijk! Zo maken wij prachtige TV meubels op maat, maar ook combinaties met bijvoorbeeld een boekenkast is mogelijk.