Dressoir op maat

Dressoir op maat wit afgelakt

dressoir op maat muurkastje

Dressoir op maat

Dressoir op maat en wandmeubel

Dressoir op Maat

Een bestaand dressoir past zelden bij uw inrichting. Vaak zijn de maten niet goed of past de kleur niet goed bij de inrichting. Met een Dressoir op Maat maken wij exact het meubel zoals u die hebben wilt! Op onze fotogalerij ziet u meerdere modellen staan. Zoekt u een laag dressoir of juist een hoog dressoir in combinatie met een buffetkast?

Wij maken dat voor u! U heeft de keuze uit 20 verschillende dessins en zit de juiste kleur er niet bij dan wordt het dressoir in elk gewenste kleur gespoten. Ook hoogglans gepolitoerd is mogelijk! Tip van onze kastadviseur is om op de bovenkant van het dressoir een 8mm glasplaat te leggen. De onderzijde van de glasplaat spuiten we in uw favoriete kleur, wat een schitterend resultaat geeft! U kunt als bovenblad ook een mooi gefineerd meubelpaneel nemen.

Dressoir op maat in verschillende houtsoorten

U heeft de keuze uit 10 verschillende houtsoorten welk naar keuze blank gelakt wordt of juist onbehandeld blijft om te oliën. Uiteraard kan het dressoir uitgevoerd worden met draaideurtjes of glasdeurtjes. Tevens zijn laden in elke gewenste maat te integreren. Deze laden zijn allemaal “softclosing”.

Showroom

Een Dressoir op Maat ontwerpen wij samen met u met behulp van een mooi 3-dimensionaal computerprogramma. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Hier hebben wij meerdere kastopstellingen staan zodat u leuke ideeën opdoet hoe uw dressoir er uit moet zien. Samen met onze creatieve kastadviseur ontwerpt u vervolgens het Meubel op Maat waar u enthousiast over zult zijn!

Bent u benieuwd wat zo’n Dressoir op Maat kost? Mail ons een schets door van het gewenste meubel en wij maken een eerste ontwerp voor u met prijsopgaaf.