Schuifdeurkasten op maat

Schuifdeurkasten schuine wandkast

schuifdeurkasten met spiegel

schuifdeurkast op maat antraciet grijs

schuifdeurkasten-9-info

Schuifdeurkast bruin

schuifdeurkast antraciet grijs

schuifdeurkast wit bruin

zweefdeurkast schuifdeurkast

barndeuren kast op maat

Barndeuren schuifdeuren

Schuifdeurkast op maat

Moderne schuifdeurkast op maat

Schuifdeurkast met panelen

Schuifdeurkast op maat

Schuifdeurkast op maat

Schuifdeurkast op maat

schuifdeurkast op maat

Schuifdeurkast design 22

Schuifdeurkast design 23

Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten zijn er in vele uitvoeringen en prijsklassen. De kwaliteitsverschillen in deuren maar ook bij het kastinterieur zijn groot. Bij schuifdeurkasten zijn met name de schuifdeuren heel bepalend voor de kwaliteit van de kast. De goedkopere schuifdeuren hebben een slecht loopwerk zonder kogellagers in de onder en bovengeleiding.

Ook de stabiliteit van de deuren is vaak matig door de dikte van het deurpaneel en het toegepaste schuifdeurprofiel. De betere deuren hebben een stijf aluminium profiel en een deurpaneel van 12 of 16mm. Ook de onder en bovengeleiders zijn voorzien van stofvrije kogellagers zodat u deze deuren met een pink kan bedienen. Erg populair zijn tegenwoordig de schuifdeurkasten met moderne of klassieke MDF-deuren zonder aluminium omlijsting. Op onze fotogalerij ziet u meerdere voorbeelden staan. Zoek het model uit wat u mooi vindt en vraag de Gratis Prijsopgaaf aan!

Kastinterieur

Bij de schuifdeurkasten zijn niet alleen de deuren bepalend voor de kwaliteit van de kast maar uiteraard ook het kastinterieur. Wij gebruiken voor het kastinterieur uitsluitend meubelplaten met een melamine toplaag. Deze zijn in vele kleuren leverbaar en zijn slijt en krasvast! Alle planken en staanders zijn bovendien afgekant met een ABS kantband waardoor deze stootvast zijn. Een heel verschil met Ikea of een bouwmarkt-kast. Zij gebruiken vaak geplastificeerde planken en staanders waarbij de kanten kunnen loslaten en deze zijn niet krasvast. Laat u zich bij de aanschaf van schuifdeurkasten goed informeren. Een kwaliteitskast is niet veel duurder dan een Ikea of een bouwmarkt-kast. Bovendien verdient u het prijsverschil snel terug met onze Gratis Montage-actie!

Showroom

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Hier hebben we meerdere schuifdeurkasten staan en kunnen wij u alle verschillen laten zien. Samen met u maken wij een eerste ontwerp met prijsopgaaf. Daarna komen wij uiteraard bij u thuis om alles exact in te meten. Voor de montage hebben wij een deskundige montageploeg klaar staan.