Meubels op maat

Wij hebben een eigen werkplaats waar wij meubels op maat voor u kunnen realiseren. Doordat wij een eigen werkplaats hebben, kunnen we snel schakelen en kunnen we alles naar wens realiseren.

Wij maken niet alleen dressoirs, tafels en wandmeubels op maat, maar ook ladekasten, TV meubels en bureaus. Ook meubels voor in de badkamer of in de keuken kunnen wij voor u maken.

Meubel op maat

Meubel op maat

Kast op maat design 18

Meubel op maat tafeltje op maat

Tafel op maat, kantoor op maat

Dressoir op maat

Meubel op maat beige

Meubel op maat grijs

Meubel op maat

Meubel op maat

Meubel op maat

Meubel op maat

Meubel op maat bruin

Meubel op maat

meubel op maat

meubel op maat

Met een mooi 3-dimensionaal tekenprogramma kunnen wij samen met u het gewenste meubel ontwerpen. Wij werken met meubelplaten in verschillende diktes zodat u kunt variëren in 19 of 28 of 36mm. Ook is elk onderdeel van het meubel in elke kleur leverbaar, zelfs in hoogglans!

TV meubel op maat

TV meubels zijn meestal te klein of te groot of past qua kleur niet bij de inrichting. Wij lossen dat voor u op met een TV meubel op Maat. Een cinewall op maat is erg populair. We kunnen zelfs een haard integreren.

Bureau op maat

Zoekt u een bureaublad in een afwijkende maat of een compleet Bureau op Maat? Wij maken dat voor u.

Tafel op maat

Een Tafel op Maat is voordeliger dan u denkt! Wij leveren tafels en tafelbladen tot 280cm lang en 120 cm breed.

Dressoir op maat

Dressoirs zijn meestal te klein of te groot of past qua kleur niet bij de inrichting. Wij lossen dat voor u op met een Dressoir op Maat.

Showroom

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Hier hebben we veel meubels en kasten op maat staan zodat u wellicht op leuke ideeën wordt gebracht. Samen met onze creatieve adviseurs komen wij vervolgens tot een ontwerp waar u enthousiast over zult zijn.