Ladekast op maat

ladekast-op-maat1-info-big

ladekast-op-maat2-info

ladekast-op-maat3-info

archiefkast-op-maat-3-info

ladekast-op-maat5-info

Ladekast op maat

Een ladekast op maat maken wij voor heel veel toepassingen. Voor op kantoor maken wij ladekasten op maat om bepaalde materialen netjes en georganiseerd op te bergen. Zo kunnen de laden wel 1 meter breed worden om tekeningen op te bergen.

Een ladekast voorledig op maat gemaakt

Een ladekast op maat maken wij ook vaak onder het bureaublad zodat u uw werkplek ideaal kunt inrichten. Tevens maken wij bureaubladen op maat zodat u een extra breed blad kunt maken waar u met meerdere mensen aan kunt zitten met aan elke zijde een ladekast op maat.

Verschillende ladekasten op maat

Wij maken ook een ladekast op maat voor in slaapkamers of inloopkasten. Ideaal voor het opbergen van sokken en ondergoed. De maatvoering en kleuren van de ladekast op maat passen wij uiteraard aan aan de slaapkamer of de inloopkast. Ook als schoenenkast zijn ladekasten op maat zeer geschikt. Wij hebben al meerdere grote schoenenkasten op maat gemaakt geschikt voor 50 tot 200 paar schoenen.

Ook voor in de keuken of bijkeuken maken wij steeds vaker een ladekast op maat. De meeste ladekasten hebben een vaste breedte van 40, 60 of 80cm. Bij een ladekast op maat heeft u daar geen last van. Zowel de breedte als hoogte en diepte kunnen wij aanpassen.

Ladegeleiders bij ladenkast op maat

Bij een ladekast op maat heeft u ook de keuze uit 2 delige of 3 delige ladegeleiders waardoor de lade helemaal naar buiten komt. Uiteraard zijn bij een ladekast op maat de laden allemaal voorzien van softclosing geleiders waardoor deze laden erg soepel sluiten.

De laden zijn ook leverbaar is een Push to Open uitvoering. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer waar wij diverse ladekasten op maat hebben staan.