Erkend slotenmaker Deventer

Slotenmaker nodig? Wij helpen u graag verder als slotenmaker Deventer! Binnen openingstijden kunnen wij u spoedig helpen. Wij zijn bezig met de invulling van een 24/7 service.

Als Slotenmaker Deventer zijn wij gecertificeerd als PKVW bedrijf (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Check op deze link of een slotenmaker officieel erkend is

              

Pas op voor de “slotenmaker-maffia” boven in Google

Let op bij de keuze van uw slotenmaker! Lees het artikel (PDF)

Sommige slotenmakers rekenen wel €500,- tot €800,-.
Dit terwijl wij voor dezelfde klus tussen de €65,- en €150,- rekenen.

Slotenmaker Deventer helpt u verder

Wanneer het slot kapot is moet deze snel vervangen worden want de deur kan natuurlijk niet open blijven staan. Haverkamp heeft meerdere serviceauto’s rond rijden in Deventer zodat wij op korte termijn het slot kunnen vervangen. Wanneer het slot niet op voorraad is zetten wij een tijdelijk vervangend slot in de deur zodat de deur toch afgesloten kan worden.

Als Slotenmaker Deventer zijn wij gecertificeerd als PKVW bedrijf. PKVW staat voor Politiekeurmerk Veilig Wonen

Slot kapot?

Wanneer bij u het slot kapot is komen wij met onze servicebus langs en vervangen het kapotte slot door een nieuw slot. Bij een driepuntsluiting treffen wij vaak een tijdelijke voorziening omdat er teveel verschillende soorten driepuntsluitingen zijn. Naast de montage van sloten geven wij uiteraard ook advies aan huis over inbraakpreventie.

Slotenmaker Deventer

Wanneer het slot kapot is kan u uiteraard naar de lokale bouwmarkt gaan maar de kans dat u met juiste slot weer thuis komt is klein want naast de kastmaat en voorplaat zijn er ook verschillende doornmaten en PC-maten. En heeft u het juiste slot uiteindelijk gevonden dan blijkt de draairichting van het slot niet om te draaien zodat u alsnog het verkeerde slot heeft. Kortom slot kapot betekend bellen naar Haverkamp de Slotenmaker Deventer. Zelf het kapotte slot vervangen kan uiteraard, wij helpen u graag, maar wij verzorgen ook de montage van sloten bij u thuis.

Adviesrapport Politiekeurmerk

Wij geven gratis advies aan huis op basis van de richtlijn van het Politiekeurmerk. Wanneer uw woning voldoet aan de PKVW eisen is de kans op een geslaagde inbraak met maar liefst 95% afgenomen.

Naast een veilig gevoel ontvangt u ook een aantrekkelijke korting op uw inboedelverzekering wanneer uw woning voldoet aan het PKVW keurmerk. Als Slotenmaker Deventer verzorgen wij niet alleen het gratis advies maar ook de montage van de sloten en de certificering.