Erkend slotenmaker Deventer

Slotenmaker Deventer

Direct contact opnemen

Slotenmaker nodig? Binnen openingstijden kunnen wij u spoedig helpen. Wij zijn bezig met de invulling van een 24/7 service.

Bel: 0570-612896


Haverkamp Deventer

Essenstraat 6a
7418 BM Deventer

Slotenmaker Deventer

Stuur ons een bericht

  • Al ruim 80 jaar ervaring

  • Betrouwbare slotenmaker

  • Transparante kostenindicatie

  • Officieel Politiekeurmerk erkend bedrijf

  Pas op voor de “slotenmaker-maffia” boven in Google

  Let op bij de keuze van uw slotenmaker! Lees het artikel (PDF)

  Sommige slotenmakers rekenen wel €500,- tot €800,-.
  Dit terwijl wij voor dezelfde klus tussen de €90,- en €150,- rekenen.

  Kies altijd voor een erkende slotenmaker. Bekijk of de slotenmaker een fysiek adres (winkel) heeft of vraag vooraf naar de tarieven. Zo herken je of een slotenmaker betrouwbaar is.

  Slotenmaker Deventer helpt u verder

  Wanneer het slot kapot is moet deze snel vervangen worden want de deur kan natuurlijk niet open blijven staan. Haverkamp heeft meerdere serviceauto’s rond rijden in Deventer zodat wij op korte termijn het slot kunnen vervangen. Wanneer het slot niet op voorraad is zetten wij een tijdelijk vervangend slot in de deur zodat de deur toch afgesloten kan worden.

  Wij zijn een erkend Slotenmaker Deventer. Wilt u een beveiligingscheck aan huis? Neem gerust contact op!

  Slot kapot?

  Wanneer bij u het slot kapot is komen wij met onze servicebus langs en vervangen het kapotte slot door een nieuw slot. Bij een driepuntsluiting treffen wij vaak een tijdelijke voorziening omdat er teveel verschillende soorten driepuntsluitingen zijn. Naast de montage van sloten geven wij uiteraard ook advies aan huis over inbraakpreventie.

  Slotenmaker Deventer

  Wanneer het slot kapot is kan u uiteraard naar de lokale bouwmarkt gaan maar de kans dat u met het juiste slot weer thuis komt is klein want naast de kastmaat en voorplaat zijn er ook verschillende doornmaten en PC-maten. En heeft u het juiste slot uiteindelijk gevonden dan blijkt de draairichting van het slot niet om te draaien zodat u alsnog het verkeerde slot heeft. Kortom slot kapot betekend bellen naar Haverkamp de Slotenmaker Deventer. Zelf het kapotte slot vervangen kan uiteraard, wij helpen u graag, maar wij verzorgen ook de montage van sloten bij u thuis.

  Adviesrapport Politiekeurmerk

  Wij geven gratis advies aan huis op basis van de richtlijn van het Politiekeurmerk. Wanneer uw woning voldoet aan de PKVW eisen is de kans op een geslaagde inbraak met maar liefst 95% afgenomen.

  Naast een veilig gevoel ontvangt u ook een aantrekkelijke korting op uw inboedelverzekering wanneer uw woning voldoet aan het PKVW keurmerk. Als Slotenmaker Deventer verzorgen wij niet alleen het gratis advies maar ook de montage van de sloten en de certificering.

  Cilinderslot vervangen Deventer

  U kunt uw cilindersloten zelf vervangen als u de maten van de cilinders weet. Via de webshop van Haverkamp Deventer kunt u cilinders bestellen. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit al die cilinderkwaliteiten, dan helpt het keuzemenu u. Wilt u met of zonder keurmerk? SKG2 cilinders hebben uitboorbeveiliging en SKG3 cilinders zijn daarnaast ook bestand tegen kerntrekken. Er zijn cilinders met en zonder certificaat. Het voordeel van certificaatcilinders is dat de sleutels alleen op vertoon van een pasje bijgemaakt kunnen worden. Wilt u de cilinders in uw huis laten monteren? Haverkamp Deventer kan dit voor u regelen!