Wandmeubel op maat

Tv meubel op maat grijs antraciet

TV meubel op maat hoogglans wit

Wandmeubel op maat

Wandmeubel op maat

Tv meubel op maat hoogglans wit

Wandmeubel op maat

Wij hebben in onze showroom in Deventer diverse opstellingen staan met Wandmeubel op Maat. Wilt u de TV plaatsen op een hangend kastje of de TV plaatsen achter deurtjes? U zegt het maar.

Op onze site ziet u meerdere mogelijkheden van een Wandmeubel op Maat staan.

U schets, wij ontwerpen

Vaak begint dat met een schetsje van u welk wij vertalen in een mooi 3 dimensionaal ontwerp. Dat kan een combinatie zijn van een boekenkast met servieskast of TV-kast. En wilt u daar laden in of draaideurtjes of open vakken? U zegt het maar en we gaan het voor u ontwerpen. Door de verregaande automatisering is een Wandmeubel op Maat een stuk voordeliger geworden dan circa 10 jaar geleden waardoor een Wandmeubel op Maat tegenwoordig steeds vaker verkocht wordt.

Wandmeubel op maat met verlichting

Wat zo’n wandmeubel afmaakt is mooie subtiele LED-verlichting. Zowel in de kast als onder de kast geeft deze LED-verlichting een mooie extra dimensie aan het Wandmeubel op Maat. Tegenwoordig is LED-verlichting in elke kleur leverbaar.

Showroom met Wandmeubels op maat

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Maak een foto van de wand waar u het Wandmeubel op Maat wilt plaatsen en laat u inspireren. Samen met u gaan we vervolgens achter de computer zitten om een ontwerp te maken. Het aardige is dat de prijs automatisch meeloopt met het ontwerp. Elke deurtje of lade meer of minder ziet u gelijk terug in de prijs. Kortom, voor een Wandmeubel op Maat moet u in Deventer zijn.