Interieurbouw Deventer

Op zoek naar een meubel op maat? Bij Haverkamp Deventer bent u bij het juiste adres! In onze eigen productieruimte in Raalte maken wij zelf meubels op maat. Wij ontwerpen en maken hoogwaardige kwaliteitsmeubelen zoals boekenbureaukasten, wandmeubelen, boekenkasten, dressoirs, kledingkasten, keukens en nog veel meer!

Alles voor u op maat gemaakt met een perfecte afwerking tot in de details! Laat het vakmanschap aan ons over. Neem contact met ons op over de mogelijkheden

Interieurbouw kast op maat design 1

Kast op maat design 19

Interieurbouw kast op maat design 2

Interieurbouw kast op maat design 3

Interieurbouw kast op maat design 4

Interieurbouw kast op maat design 5

Interieurbouw kast op maat design 17

Interieurbouw kast op maat design 6

Interieurbouw kast op maat design 7

Interieurbouw kast op maat design 8

Interieurbouw keuken op maat design 9

Interieurbouw kast op maat design 15

Interieurbouw boekenbureaukast op maat design 10

Interieurbouw kast op maat design 11

Interieurbouw kast op maat design 12

Interieurbouw keuken op maat design 13

Interieurbouw kast op maat design 14

Interieurbouw kast op maat design 16

Meubels op maat

Geïnteresseerd in een meubel op maat? Kom naar onze showroom in Deventer en vertel uw wensen zodat we samen met u een meubel kunnen ontwerpen. Of dit nu een boekenkast, dressoir, kledingkast of keuken is, alles is mogelijk! Creëer een uniek en persoonlijk meubelstuk dat perfect past in uw ruimte en stijl.

Als ervaren interieurbouwer werken wij met u samen om het gewenste ontwerp, de afmeting, materialen en afwerking te bepalen zodat het meubelstuk volledig aan uw verwachtingen voldoet en naadloos in de ruimte past.

Interieurspecialist in Deventer

Ieder project is uniek en vraagt om een specifieke benadering. Bij ons is niets standaard. Alles wordt naar wens bepaald en gemaakt. Als interieurbouwer in Deventer maken wij allerlei soorten meubels op maat. Denk aan woonkamerkasten, boekenkasten, gaderobes, keukens. Alles uniek en op maat gemaakt! Wij hebben ons eigen ontwerpprogramma en eigen productielocatie. Ook de montage gebeurt door onze eigen monteurs zodat we kunnen garanderen dat we precies leveren als afgesproken.

Showroom Interieurbouw Deventer

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Hier hebben we meerdere meubels staan en kunnen wij u alle verschillen laten zien. We maken samen met u een eerste ontwerp en prijsopgave. Daarna komen wij bij u thuis om alles exact in te meten. In onze productieruimte in Raalte maken wij uw meubel op maat. Voor de montage hebben wij een deskundige montageploeg klaar staan.