TV meubel op maat

tv meubel op maat design 8

tv meubel op maat

TV meubel op maat design 1

TV meubel op maat design 2

TV meubel op maat design 3

TV meubel op maat design 4

TV meubel op maat design 5

tv meubel op maat

TV meubel op maat

Een bestaand TV meubel past zelden bij uw inrichting. Vaak zijn de maten niet goed of past de kleur niet goed bij de inrichting. Met een TV meubel op Maat maken wij exact het meubel zoals u die hebben wilt! Op onze fotogalerij ziet u verschillende oplossingen.

Zoekt u een Tv meubel laag bij de grond of juist een hangmeubel met ruimte voor de audioapparatuur en de Cd’s? Wij maken dat voor u! U heeft de keuze uit 20 verschillende dessins en zit de juiste kleur er niet bij dan wordt het meubel in elk gewenste kleur gespoten.

Ook hoogglans gepolitoerd is mogelijk! Tip van onze kastadviseur is om op de bovenkant van het meubel een 8mm glasplaat te leggen. De onderzijde van de glasplaat spuiten we in uw favoriete kleur, wat een schitterend resultaat geeft! Wat wij tevens vaak maken bij een TV meubel op Maat is een wandpaneel voor de TV met LED-verlichting aan de achterzijde. Dit geeft een mooi ruimtelijk effect. Dit wandpaneel maken we op de maat van uw TV en daarmee zijn de kabels gelijk netjes weggewerkt.

Wandmeubel op Maat

Naast een TV meubel op Maat maken wij ook een compleet Wandmeubel op Maat met ruimte voor de TV en audioapparatuur. Een Wandmeubel op Maat ontwerpen wij samen met u met behulp van een mooi 3-dimensionaal computerprogramma. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Hier hebben wij meerdere kastopstellingen staan zodat u leuke ideeën opdoet voor een TV meubel op Maat. Samen met onze creatieve kastadviseur ontwerpt u een TV meubel waar u enthousiast over zult zijn!

Bent u benieuwd wat zo’n TV meubel op Maat kost? Mail ons een schets door van het gewenste meubel en wij maken een eerste ontwerp voor u met prijsopgaaf.