Boekenkast op maat

Boekenkast op maat

inquino boekenkast op maat

boekenkast op maat bruin/wit

Boekenkast op maat wit grijs

boekenkast op maat woonkamer wit

Boekenkast op maat

Boekenkast op maat

Kast op maat design 18

Boekenkast op maat

Boekenkast design 5 Haverkamp Deventer

Boekenkast op maat

kast op maat design 11

Boekenkast op Maat

Een boekenkast is vaak beeldbepalend voor de sfeer in de (woon)kamer. De meeste standaard boekenkasten zijn of te klein of te groot of niet in de juiste kleur. Bij een Boekenkast op Maat bepaalt u zelf elk detail van de gewenste kast. Niet alleen de hoogte, breedte en diepte maar ook de kleur en de gewenste stijl.

Moderne boekenkasten

Wij maken strakke moderne boekenkasten in 19, 25 of 38mm dikte. Ook een combinatie is mogelijk van dikke 38mm staanders met 19 of 25mm legplanken. Dat geeft de kast een robuuste uitstraling. Ook de kleur of een combinatie van kleuren geeft een Boekenkast op Maat een unieke eigen uitstraling. Vaak maken wij onderin de boekenkast een paar lage deurtjes eventueel in combinatie met laden, voor servies of glazen of spulletjes die niet in het zicht hoeven te liggen.

Klassieke boekenkasten

Naast moderne boekenkasten maken wij ook klassieke boekenkasten met kranslijsten en architraven. Deze klassieke boekenkasten passen wij ook vaak toe bij een Kamer Ensuite. Heeft u een grote woonkamer en wilt u daar een Kamer Ensuite van maken met schuifdeuren? Wij kunnen dat maken in zowel een klassiek als modern ontwerp.

Showroom

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer waar wij meerdere boekenkasten hebben staan. Met behulp van een mooi 3-dimensionaal computerprogramma kunnen wij samen met u elke Boekenkast op Maat ontwerpen. Ook de prijs is zichtbaar bij elke wijziging zodat u gelijk kunt zien wat een extra deurtje of lade kost. Kijk eens op onze fotogalerij en mail ons de maten door van de gewenste kast. Wij maken voor u een GRATIS ontwerp met prijsopgaaf. U zult zien dat een Boekenkast op Maat goed betaalbaar is!