Draaideurkasten op maat

draaideurkast

tv meubel op maat design 8

draaideurkasten5-info

draaideurkasten1-info

draaideurkasten

draaideurkasten kast op maat

draaideurkast haverkamp design 8

draaideurkasten3-info

Draaideurkast kast op maat twist antraciet

Draaideurkasten

De laatste 20 jaren waren de schuifdeurkasten erg populair. Echter de draaideurkasten winnen gestaag terrein. Daar zijn een paar redenen voor. Bij een schuifdeurkast lopen de schuifdeuren voor elkaar langs zodat je altijd beperkt toeging hebt in de kast. Bovendien heb je minimaal 65 tot 70 cm nodig aan diepte.

Minder diepte bij draaideurkasten op maat

Bij draaideurkasten heb je aan minder diepte genoeg want de draaideur is slechts 19mm dik. Bovendien drukt de draaideur de kleding wel naar binnen bij onvoldoende diepte. Bij schuifdeuren heeft u vaak “ruzie” met uitstekende kleding. Draaideurkasten hebben wij in meerdere uitvoeringen.

Voordelige draaideurkasten op maat

Wij hebben prachtige voordelige draaideurkasten van het Zwitserse merk Jutzler. Deze draaideurkasten hebben weliswaar een vaste hoogte van 220 of 235cm maar kunt u net zo lang maken als u wilt. Ook de kleur van de deuren en het gehele interieur kunt aanpassen. Deze draaideurkasten zijn zeer voordelig en de kwaliteit is prima.

Luxe draaideurkasten op maat

Wij maken ook draaideurkasten op maat! Van vloer tot plafond en in elke gewenste breedte. Uiteraard kunt u bij deze draaideurkasten het hele interieur zelf bepalen. Hoge of lage hang in combinatie met laden voor sokken en ondergoed….u zegt het maar. Tegenwoordig plaatsen wij ook steeds vaker LED-verlichting in draaideurkasten. Deze verlichting gaat automatisch aan als u de deur open doet zodat u prima kan zien of de gewenst broek nou donkerblauw is of zwart! De deuren bij draaideurkasten zijn bepalend voor zowel de prijs als de uitstraling van de kast in uw slaapkamer. De deuren zijn in 20 verschillende dessins leverbaar maar ook met spiegel of als paneeldeur.

Verschillende draaideurkasten op maat

Draaideurkasten maken wij vaak voor slaapkamers maar draaideurkasten komen ook steeds vaker voor in de keuken, bijkeuken of in de woonkamer als servieskast. Ook op kantoor zijn draaideurkasten steeds populairder. Het archief en de ordners netjes weg gewerkt achter de deuren, welk wij ook afsluitbaar kunnen maken. Bij de draaideurkast maken wij tevens bureaubladen op maat en/ of ladekasten in dezelfde kleur . Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer waar wij meerdere draaideurkasten hebben staan.