Voel u veilig, beveilig uw woning, bedrijfspand of vastgoed

Slot kapot of inbraak gehad? Wij leveren niet alleen alle soorten sloten, cilinders en deurbeslag, maar komen ook bij u thuis voor reparatie of montage. Tevens geven wij binnen Deventer GRATIS advies aan huis. Als sleutelspecialist van Deventer en wijde omgeving maken wij alle soorten sleutels. Van een simpele huissleutel tot autosleutel met transponderchip.

Haverkamp, sleutel- en slotenspecialist

Een cilinderslot direct bestellen?

Haverkampshop - cilindersloten kopen

Sleutels

Sleutels

Met de modernste apparatuur dupliceren wij niet alleen alle soorten sleutels maar maken ook sleutels op code. Voor vele sleutels kunt u bij ons terecht.

Sloten

Sloten

Wij leveren en monteren hang- en sluitwerk en zijn gecertificeerd voor het beveiligen van woningen (Politiekeurmerk Veilige Woning). Bekijk de mogelijkheden van diverse sloten.

Kluizen

Kluizen

Van geldkist tot data-safe! Wij hebben ook kluizen voor o.a. geld, juwelen, data-opslag, wapens en sleutels/kentekens. Bij de aanschaf van een kluis of brandkast moet u zorgvuldig te werk gaan.

Smartlocks en toegangscontrole

Smartlocks & toegangscontrole

We hebben veel ervaring met smartlocks en toegangscontrolesystemen. Bekijk de mogelijkheden!

Slotenmaker Deventer

Slot kapot of inbraak gehad? Wij leveren niet alleen alle soorten sloten, cilinders en deurbeslag, maar komen ook bij u thuis voor reparatie of montage. Tevens geven wij binnen Deventer GRATIS advies aan huis. Slotenmaker Deventer helpt u verder!

Slot kapot

Voor sleutels en sloten komt u altijd  terecht bij een ouderwetse ijzerwarenzaak. Er zijn zoveel verschillende sleutels en sloten in omloop dat u deskundig voorgelicht moet worden. Heeft u een slot kapot en wilt u deze vervangen hebben dan zijn er 2 mogelijkheden. Het defecte slot eruit halen en meenemen naar Haverkamp of u belt ons en onze timmerman komt het defecte slot vervangen. Bij ons zijn de meeste sloten uit voorraad leverbaar. Dat kan een ouderwets oplegslot zijn welk aan de binnenkant van de voordeur , op de deur geplaatst wordt. De meeste sloten zijn echter inbouwsloten zowel bij binnendeuren als bij buitendeuren.

Soorten sloten

Bij deursloten voor buitendeuren plaatsen wij meestal een Veiligheidsslot in combinatie met een sluitkom in het kozijn. Deze sloten voldoen uiteraard aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Naast de standaard inbouwsloten worden steeds vaker 3-puntsluitingen of meerpuntsluitingen door ons geplaatst. Met deze sloten wordt uw deur op 3 punten vergrendeld en is daardoor absoluut veilig tegen inbraak!

Gecertificeerd bedrijf

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Wij geven niet alleen advies aan huis maar u ontvangt ook een rapport van ons over de staat van het huidige hang- en sluitwerk. Wanneer uw woning voldoet aan de eisen van Politiekeurmerk ontvangt u van ons het certificaat. Naast een veilig gevoel, want de kans op een geslaagde inbraak neemt met 95% af, ontvangt u van uw verzekering een aantrekkelijke korting op de premie van uw inboedelverzekering.

Soort sleutels

Onze afdeling Sleutels en Sloten heeft uiteraard ook een uitgebreide sleutelbalie. U kunt voor alle soorten sleutels bij ons terecht. Huissleutels, fietssleutels, kluissleutels of autosleutels. Wij hebben de meest moderne sleutelmachines beschikbaar. Zelfs de autosleutels met transponder kunnen wij maken. Transpondersleutels zijn autosleutels met een chip. Zonder die chip zal de motor niet starten. Ook voor codesleutels kunt u bij ons terecht. Dus voor alles wat met sleutels en sloten te maken heeft moet u bij Haverkamp in Deventer zijn!