Tafel op maat

Tafel op maat

Tafel op maat speelhoek

Boekenkast op maat

tafel op maat design 5

tafel op maat design 7

Bureau op maat

Tafel op maat

Zoekt u een tafel op maat of alleen een tafelblad dan kunnen wij dat voor u maken. Uit een meubelpaneel van 280 bij 120 cm kunnen wij elke gewenst formaat maken. Het tafelblad hoeft niet perse recht van vorm te zijn. U kan elke gewenste vorm opgeven en de CNC-freesmachine kan de gewenste vorm maken. U heeft keuze uit 20 verschillende dessins melamine meubelplaten en uiteraard in verschillende diktes.

Daarnaast kan de Tafel op Maat in elke gewenste kleur gespoten worden en zelfs in hoogglans gepolitoerd worden afgewerkt. Het tafelblad kan ook gemaakt worden van 10 soorten echt houtfineer. Ook kunnen wij de tafelbladen leveren met een 8mm dikke glasplaat waardoor u niet meer bang hoeft te zijn voor krassen of andere beschadigingen.

Bureau op maat

Bij een Bureau op Maat leveren wij ook de bijhorende ladekasten in elke gewenste maat en ladekasten met hangmappen. Ook voor Kantoorkasten op Maat kunt u bij ons terecht. Home Office wordt steeds belangrijker omdat thuis werken door de overheid wordt gestimuleerd.

Andere meubels

Naast eettafels maken wij ook bijzettafels, salontafels en kleinmeubels op maat. Wanneer u ons de maten doorgeeft van de gewenste tafel op maat, maken wij voor een eerste ontwerp met prijsopgaaf.

Showroom

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Hier hebben wij veel verschillende Meubels op Maat staan en kunnen wij u laten zien welke mogelijkheden er zijn met een Tafel op Maat. Met behulp van een 3-dimensionaal tekenprogramma kunnen wij samen met u de gewenste Tafel op Maat of Meubel op Maat ontwerpen.