Svedex binnendeuren

Svedex is een bekend merk op het gebied van binnendeuren. Svedex heeft diverse modellen in haar assortiment. Het voordeel van de Svedex deuren is dat ze afgelakt zijn. Je hoeft deze deuren dus niet meer af te lakken. Er zijn verschillende stijldeuren. Zo heb je geheel vlakke deuren, lijndeuren, maar ook paneeldeuren en glasdeuren.

moderne-binnendeur-4-info

moderne-binnendeur-2-info

moderne-binnendeur-5-1-info-groot

moderne-binnendeur-7-info

moderne-binnendeur-6-info-groot2

moderne-binnendeur-8-info

moderne-binnendeur-9-info

moderne-binnendeur-10-info

Staal look deur 12

Staal look deur 13

Svedex moderne deuren

Veel deuren van Svedex vallen onder de “moderne binnendeuren“. Deze hebben strakke lijnen. Doordat ze superstrak zijn afgelakt zijn ze erg strak van karakter. De glasdeuren zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld met 1 ruit, maar ook met meerdere ruiten. Bij de glasdeuren wordt er onderscheid gemaakt tussen het AE profiel of CN profiel. Het verschil is dat de CN serie gebruik maakt van één ruit, waarbij de “glaslatten” door middel van een deuvelverbinding op de ruit zijn geplakt. Het AE profiel heeft afzonderlijke ruiten met echte glaslatten tussen de ruiten. De Svedex deuren zijn in zowel als stomp als in opdek verkrijgbaar.

Svedex lijndeuren

De lijndeuren van Svedex zijn afgelakt en verkrijgbaar in 3 kleuren wit. Bij benadering is dit 9010, 9016 en 9003. De meest voorkomende en standaardkleur is 9010. Bij de lijndeuren wordt er gebruik gemaakt van een kleine freeslijn welke voordat deze gespoten wordt erin gefreesd wordt. De lijndeuren zijn in verschillende modellen leverbaar. Er kan een combinatie gemaakt worden met dezelfde soorten lijnen als de glasdeur. Zo kan je dus bij een glasdeur met 3 ruiten een soortgelijke lijndeur krijgen met 3 vlakken.

Svedex stapelkorting

Een aantal keren per jaar heeft Svedex een interessante stapelkortingsactie. Hierbij ontvang je afhankelijk van het aantal deuren wat je afneemt een korting op de deuren van 10% oplopend tot 20%.

Showroom

In onze showroom hebben wij verschillende Svedex binnendeuren staan. Uiteraard niet allemaal, want er zijn wel honderden combinaties mogelijk. Toch hebben we van de meest voorkomende modellen hier deuren van staan, zodat je een goed beeld kunt krijgen van wat mogelijk is.