Sleutel bijmaken

Bij de sleutelmaker van Haverkamp kunt u bijna elke sleutel laten bijmaken. Ook wanneer u de sleutel kwijt bent en er een code op het slotje staat is de kans groot dat wij die sleutel kunnen maken. Bekijk welke soorten sleutels wij kunnen bijmaken.

Online sleutels nabestellen

Heb je sleutel met daarop een sleutelnummer? Veel sleutels kunnen op basis van een sleutelnummer of certificaat bijgemaakt worden. Via onze webshop kunnen wij al vele sleutels leveren.

Werkwijze sleutel bijmaken

Al ruim 80 jaar lang is Haverkamp Deventer de Sleutelspecialist van Salland. In de jaren 30 stond Opa Haverkamp al sleutels te maken in de oude smederij. Sindsdien is er veel veranderd. De sleutelmachines zijn computer gestuurd.

Een sleutel maken is vakwerk! De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen 5 minuten door ons gemaakt met pasgarantie. Wij maken alle soorten sleutels. Ook de sleutels met “gaatjes” of met een “freesbaan”. Autosleutels en Axa fietssleutels hebben zo’n freesbaan.

sleutel-frezen1 sleutel-banen-frezen

Assortiment sleutels

Het assortiment is enorm uitgebreid tot 7000 verschillende modellen en van heinde en ver komen ze naar Haverkamp Deventer voor sleutel maken. Wij kunnen bijna elke sleutel bijmaken. Huissleutels, fietssleutels of autosleutels met of zonder chip.

Voor de fietsverzekering moet u altijd 2 sleutels kunnen overleggen. Laat dus bij ons een sleutel bijmaken wanneer u er nog maar 1 bezit! Wanneer een sleutel afgebroken is moet u beide delen meenemen. Onze sleutelmaker zal ook hiervan een nieuwe sleutel maken.

Certificaat sleutel bijmaken

Tevens kunt u bij ons terecht voor het bijmaken van certificaatsleutels. Dit zijn beschermde sleutels die niet gekopieerd kunnen worden. Heeft u dergelijke sleutels nodig, maak dan een kopie van het bijhorende sleutelcertificaat, dan gaan wij die sleutels voor u bestellen.Wanneer u dit certificaat kwijt bent vragen wij een kopie-certificaat aan en kunnen wij deze sleutel laten bijmaken.

Kortom, Haverkamp Deventer is de Sleutelspecialist van Salland. Als het bij ons niet lukt om uw sleutel te laten bijmaken lukt het nergens!