Kasten & Meubels

Wonen

Al jaren op zoek naar een passende boekenkast, wandmeubel op maat of dressoir, maar nooit gevonden? Wij maken en ontwerpen het voor u en dat is voordeliger dan u denkt. Zeker met onze voordelige montage-actie. Prachtige meubels op maat. Van modern tot klassiek en in alle mogelijke kleuren en dessins. Met een TV meubel op maat past deze perfect in uw interieur. Ook in hoogglans en vele glaskleuren! Bekijk onze selectie “Wonen“.

Werken

Steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis te werken. Een eigen werkplek thuis is de optie! Van een open boekenkast op maat tot een complete archiefkast met hangmap-systemen. Uiteraard ook met een bijpassend bureau op maat en eventueel computer- of printerkastje. Concentratie is erg belangrijk bij thuiswerken. Je raakt snel afgeleid. Met een draaideurkast op maat of een schuifdeurkast op maat kun je veel spullen netjes opbergen. Bekijk onze selectie “Werken“.

Slapen

Van Dressing-room tot schuifdeurkast. Wilt U een dressing-room, een inloopkast, een garderobekast op maat of een simpel nachtkastje?
Wij maken en ontwerpen het voor u! Een schuine wandkast is voor ons geen enkel probleem. Een kast op maat is voordeliger dan u denkt. Zeker met onze scherpe montage-actie. Steeds meer mensen kiezen voor een prachtige schuifdeurkast op maat. Bekijk onze selectie “Slapen“.

Opruiming

Bekijk hier het aanbod met outlet kasten. Verschillende showroom kasten mogen voor spotprijzen weg! Wij hebben een grote showroom van ruim 900m2. Hierdoor wisselen wij regelmatig met ons assortiment. De showroomkasten zien er super mooi uit en hebben eigenlijk nooit gebruikerssporen of schade. De kortingen lopen op tot wel 70%.
Bekijk onze selectie “Opruiming kasten“.

Kasten en meubels op maat

Wij maken verschillende kasten en meubels op maat. Onder de categorieën wonen, werken en en slapen presenteren wij verschillende voorbeelden van kasten en meubels op maat. Uiteraard kunt u zelf ook een schets maken, waarnaar wij een ontwerp voor u kunnen maken. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Meubels op maat

Tevens maken wij de volgende meubels op maat: TV-meubels, Wandmeubels, Dressoirs, Bureaus en Ladekasten op Maat. Voor in de slaapkamer kunnen wij de bed-omranding maken met bijhorende nachtkastjes en voor de badkamer alle voorkomende kastjes zelfs met syphon-uitsparing!

De Meubels op Maat maken wij desgewenst ook als hangmeubel. Zeker in vochtige ruimtes is dat aan te raden. Maar ook de TV-meubels worden vaak als hangmeubel uitgevoerd, vaak met een apart TV-wandpaneel waar de kabels achter weggewerkt worden. De Meubels op Maat worden gemaakt in 20 verschillende dessins en uiteraard in verschillende diktes plaatmateriaal. 19, 28 of 36mm dik. Desgewenst kan het meubel ook in elke gewenste kleur gespoten worden en zelfs daarna in hoogglans gepolitoerd worden afgewerkt!

Showroom

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Hier hebben wij alle soorten Kasten op Maat en Meubels op Maat staan. Wellicht doet u goede ideeën op en samen met onze kastenadviseur maakt u vervolgens een 3-dimensionaal kastontwerp waar u enthousiast over zult zijn. Bijna alles is tegenwoordig mogelijk bij Kasten en Meubels op Maat. Laat u inspireren door de fotogalerij op deze site en vraag een Gratis Prijsopgaaf aan! Wellicht zien wij u dan binnenkort in onze showroom.