Kasten & Meubels op maat gemaakt

Nog niet zo lang geleden waren Kasten op Maat en zeker Meubels op Maat voor de meeste mensen veel te duur. Door de verregaande automatisering is Maatwerk nu haalbaar voor iedereen! Bij Kasten op Maat moet u denken aan kledingkasten met schuifdeuren of draaideuren. Maar ook aan Inloopkasten of een Dressing room. Voor in de woonkamer maken wij Boekenkasten op Maat maar ook Servieskasten en Kamer Ensuites.

Timmerman gratis actie

wonen - kasten op maat

Wonen

Al jaren op zoek naar een passende boeken-kast, wandmeubel of dressoir, maar nooit gevonden? Wij maken en ontwerpen het voor u en dat is voordeliger dan u denkt. Zeker met onze GRATIS Montage-actie*. Van modern tot klassiek en in alle mogelijke kleuren en dessins. Ook in hoogglans en 32 glaskleuren!
Bekijk onze selectie “Wonen“.

werken-kasten-op-maat

Werken

Files,files, files. Een werkplek thuis is de optie! Van een simpele open boekenkast tot een complete archiefkast met hangmap-systemen. Uiteraard ook met een bijpassend bureau (Op Maat!) en eventueel computer- of printerkastje.
Bekijk onze selectie “Werken“.

slapen-kasten-op-maat

Slapen

Van Dressing-room tot schuifdeurkast. Wilt U een dressing-room, een inloopkast, een garderobekast op maat of een simpel nachtkastje?
Wij maken en ontwerpen het voor u! Een Kast op Maat is voordeliger dan u denkt. Zeker met onze GRATIS Montage-actie*. Bekijk onze selectie “Slapen“.

kasten-outlet

Opruiming

Bekijk hier het aanbod met outlet kasten. Verschillende showroom kasten van het merk Fizzy mogen voor spotprijzen weg!
Bekijk onze selectie “Opruiming kasten“.

Kasten en meubels op maat

Wij maken verschillende kasten en meubels op maat. Onder de categorieën wonen, werken en en slapen presenteren wij verschillende voorbeelden van kasten en meubels op maat. Uiteraard kunt u zelf ook een schets maken, waarnaar wij een ontwerp voor u kunnen maken. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Meubels op maat

Tevens maken wij de volgende meubels op maat: TV-meubels, Wandmeubels, Dressoirs, Bureaus en Ladekasten op Maat. Voor in de slaapkamer kunnen wij de bed-omranding maken met bijhorende nachtkastjes en voor de badkamer alle voorkomende kastjes zelfs met syphon-uitsparing!

De Meubels op Maat maken wij desgewenst ook als hangmeubel. Zeker in vochtige ruimtes is dat aan te raden. Maar ook de TV-meubels worden vaak als hangmeubel uitgevoerd, vaak met een apart TV-wandpaneel waar de kabels achter weggewerkt worden. De Meubels op Maat worden gemaakt in 20 verschillende dessins en uiteraard in verschillende diktes plaatmateriaal. 19, 28 of 36mm dik. Desgewenst kan het meubel ook in elke gewenste kleur gespoten worden en zelfs daarna in hoogglans gepolitoerd worden afgewerkt!

Showroom

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Hier hebben wij alle soorten Kasten op Maat en Meubels op Maat staan. Wellicht doet u goede ideeën op en samen met onze kastenadviseur maakt u vervolgens een 3-dimensionaal kastontwerp waar u enthousiast over zult zijn. Bijna alles is tegenwoordig mogelijk bij Kasten en Meubels op Maat. Laat u inspireren door de fotogalerij op deze site en vraag een Gratis Prijsopgaaf aan! Wellicht zien wij u dan binnenkort in onze showroom.