Deuren & deurbeslag

Voordeuren

Het visitekaartje van uw huis! Voordeuren zijn bepalend voor het aanzicht van uw woning. Het is daarom belangrijk dat een voordeur past bij de stijl van uw huis. In het voordeurenprogramma vindt u een ruim assortiment voordeuren voor de meest voorkomende huisstijlen in Nederland.

Binnendeuren

Zoekt u een binnendeur, buitendeur of voordeur? Zowel de binnendeuren als buitendeuren en voordeuren kunnen wij in elke gewenste maat leveren. Het inmeten bij u thuis doen wij helemaal GRATIS zodat u geen risico loopt dat u de verkeerde maat of draairichting besteld. Wij leveren alle binnendeuren zowel als stompe deur als in een opdek deur. Ook maatwerk in binnendeuren is uiteraard mogelijk tot een hoogte van 250cm.

Buitendeuren

Naast binnendeuren en voordeuren leveren wij ook andere buitendeuren. Onder buitendeuren verstaan wij ook achterdeuren of balkondeuren. Maar ook poortdeuren en garagedeuren zijn buitendeuren. De garagedeuren kunnen wij in alle mogelijke maten leveren zowel in rechte vorm als met een toogvorm. Ook alle glasopeningen kunnen wij laten maken bij buitendeuren zodat de deur geheel aansluit bij de stijl van uw woning. Kortom voor een goed advies moet u naar Haverkamp, de deurenspecialist van Deventer.

Raam- en deurbeslag

Raam- en Deurbeslag

Wij hebben een grote showroom deur- en raambeslag. Wel 100 verschillende deurkrukken in alle mogelijke stijlen. In onze showroom hebben wij verschillende stylen getoond. Wij hebben het onderscheid gemaakt in modern, landelijk & tijdloos en klassiek deurbeslag. Op onze website ziet u slechts een klein gedeelte. Alles om de uitstraling van uw huis zowel binnen- als buiten helemaal af te maken.