Werken

Werken

Files,files, files. Een werkplek thuis is de optie! Van een simpele open boekenkast tot een complete archiefkast met hangmap-systemen. Uiteraard ook met een bijpassend bureau (Op Maat!) en eventueel computer- of printerkastje.

Bureau op maat

Wanneer u thuis een werkplek wilt inrichten heeft een bestaand bureau zelden het juiste formaat. Wij maken voor een Bureau op Maat die, niet alleen wat maat betreft exact goed is, maar die bovendien past bij de rest van de inrichting! Ook losse bureaubladen maken wij in elke gewenste maat.

Archiefkast op maat

Bent u op zoek naar praktische opbergruimte, maar wel met een mooi design? Dan is een archiefkast op maat misschien iets voor u!

Boekenkast op maat

Bent u op zoek naar mooie boekenkast op maat? Wij ontwerpen en maken moderne en klassieke boekenkasten geheel naar uw wens.

Ladekast op maat

Een ladekast op maat kan zeer praktisch zijn op het moment dat u losse spullen wilt opbergen. Bekijk de collectie ladekasten op maat!

Draaideurkasten

Draaideurkasten zijn er in diverse soorten en maten. Omdat het maatwerk betreft kunnen wij de kast helemaal naar uw wensen maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten zijn er in vele uitvoeringen en prijsklassen. De kwaliteitsverschillen in deuren maar ook bij het kastinterieur zijn groot. Bij schuifdeurkasten zijn met name de schuifdeuren heel bepalend voor de kwaliteit van de kast.