Bureau op maat

Bureau op maat

tafel-op-maat1-info

bureau-op-maat-2-info

bureau-op-maat-3-info

bureau-op-maat-5-info

bureau-op-maat-4-info

Bureau op maat

Bureau op maat

Bureau op maat

Bureau op maat

Wanneer u thuis een werkplek wilt inrichten heeft een bestaand bureau zelden het juiste formaat. Wij maken voor een Bureau op Maat die, niet alleen wat maat betreft exact goed is, maar die bovendien past bij de rest van de inrichting! Ook losse bureaubladen maken wij in elke gewenste maat.

Uit een meubelplaat van 280 x 120cm kan de CNC-freesmachine elke gewenste vorm maken. Uiteraard wordt ook de kabeldoorvoer voor het beeldscherm gelijk gemaakt. Bij een Bureau op Maat leveren wij ook de bijhorende ladekasten in elke gewenste maat en ladekasten met hangmappen. Het aantal laden kunt u uiteraard zelf bepalen en deze laden zijn allemaal “softclosing”.

Home Office

Home Office wordt steeds populairder omdat thuis werken door de overheid wordt gestimuleerd. Wilt u thuis kantoor gaan houden dan maken wij voor u een complete werkplek. Deze bestaat uit een Bureau op Maat, Ladekast op Maat en Archiefkast op Maat. De archiefkasten met of zonder afsluitbare deuren en in elke gewenste maat. U heeft de keuze uit 20 verschillende dessins en uit meubelplaten met 3 verschillende diktes, 19, 28 of 36mm. En zit het juiste dessin er niet bij dan kan alles gespoten worden in elke gewenste kleur!

Showroom

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Hier hebben wij meerdere kastopstellingen staan zodat u wellicht ideeën op doet. Samen met onze adviseur kunt u uw Bureau op Maat ontwerpen met een mooi 3-dimensionaal computerprogramma. Bent u benieuwd wat een Bureau op Maat kost? Mail ons de maten door en wij maken een eerste ontwerp voor u met een Gratis Prijsopgaaf. Kijk verder op onze fotogalerij bij “Werken” en “Meubels” en klik op de Gratis Prijsopgaaf.