Archiefkast op maat

archiefkast op maat, werkkamer op maat

archiefkastje op maat design 2

maatwerk kantoorkasten

Kantoor aan huis

Archiefkast op maat

De meeste bestaande archiefkasten zijn van staal en in de kleur grijs! Wij maken voor u een archiefkast op maat precies zoals u die hebben wilt. Dat kan in elke hoogte en breedte en uiteraard de diepte. Wilt u een archiefkast op maat met of zonder deuren? U zegt het maar want wij passen uw archiefkast op maat helemaal aan aan uw wensen.

De mogelijkheden bij een archiefkast op maat zijn onder andere:

  • Helemaal of gedeeltelijk afgesloten met deuren.
  • Draaideuren of schuifdeuren
  • Leverbaar in elk dessin. Dus passend bij uw kantoorinrichting.
  • Combinatie maken met bureau op maat en ladeblokken op maat.
  • Integratie van hangmappen systeem

Een archiefkast op maat is voordeliger dan u denkt. Door de verregaande automatisering is een archiefkast op maat van ons vaak voordeliger dan de bekende kantoormerken.

Naast een archiefkast op maat maken wij ook bureaus of bureaubladen op maat. Niet alleen rechthoekig in elke gewenste maat maar ook voor in de hoek of halfrond. Uiteraard voorzien wij de bureaubladen van kabeldoorvoeren voor de computer en printer. Tevens kunnen wij kleine hangkastjes op maat onder het werkblad maken zodat uw desktop netjes onder het bureaublad hangt. Ook ladekasten op maat zijn ideaal om te archiveren. Laden kunnen tot 100 cm breed worden en 80 cm diep en vanaf 8cm hoogte.

Wanneer u kantoor aan huis heeft en een (slaap)kamer wilt ombouwen tot een werkkamer kom dan eens langs! Wij zullen samen met u een ontwerp maken waar u enthousiast over zult zijn. Kortom voor een bureau op maat of een archiefkast op maat moet u bij Haverkamp en Deventer zijn. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom waar wij uiteraard diverse opstellingen hebben staan.