Inloopkasten op maat

Inloopkast op maat zwart

inloopkast design 2

inloopkast op maat

inloopkast design 1

Inloopkast design 5

inloopkast design 22

inloopkast

inloopkast op maat

inloopkast op maat beige

inloopkast op maat zwart

inloopkast op maat zwart

Inloopkast op maat zwart

Inloopkasten

Sinds de Heineken Tv-reclame over een “ walk in closet” zijn inloopkasten in Nederland steeds populairder geworden. In de glossy’s zie je vaak foto’s staan van TV-sterren poserend voor hun inloopkast. Echter, inloopkasten zijn er niet alleen voor de TV-sterren maar is voor iedereen haalbaar! Heeft u een (slaap)kamertje over? Kom dan een langs en wij maken geheel gratis een mooi ontwerp voor u.

Inloopkasten voor elk budget

Wij maken al inloopkasten onder de 1000 euro maar u begrijpt dat u inloopkasten zo duur of goedkoop kan maken als u zelf wenst. Bij de inloopkasten ontwerpen wij vaak ruimte voor uittrekbare schoenenrekken. Ook ladesystemen zijn ideaal voor het opbergen van sokken en ondergoed. De laden kunnen wij in elke breedte en diepte maken. Onlangs hebben wij nog een schoenenkast op maat gemaakt waarbij 100 paar schoenen netjes in laden konden worden gesorteerd.

Inloopkast in een slaapkamer

Ook in de nieuwbouw wordt steeds vaker rekening gehouden met inloopkasten welk vanuit de slaapkamer of badkamer toegankelijk zijn. Wij passen de inloopkasten aan aan de beschikbare ruimte. Wilt u een L-opstelling of een U-opstelling? U zegt het maar. Onze kastspecialisten leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn. In onze uitgebreide showroom in Deventer hebben wij meerdere opstellingen staan met diverse inloopkasten op maat. Op de foto’s van onze site ziet u ook inloopkasten staan onder een schuine wand of zelfs op zolder onder 2 schuine wanden.

Verlichting bij een inloopkast

Wat tegenwoordig erg populair is bij inloopkasten is LED-verlichting in de garderobestang of langs de staanders. Zodra u de inloopkast binnen stapt gaat deze automatisch branden zodat u prima donkerblauw kunt onderscheiden van donkergrijs.

Wij maken inloopkasten in heel veel verschillende vormen en dessins. Combinatie van kleuren en dikte van staanders en planken geven uw inloopkast een perfecte uitstraling. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak! Graag wel een foto maken van de beschikbare ruimte en de globale maten opmeten zodat wij een ontwerp kunnen maken.

Voor inloopkasten op maat moet u dus in Deventer zijn!