Tips om een goede eerste indruk te maken met je huis

1. Een nette entreeKlassieke voordeur bruin

Het eerste wat iemand die je huis komt bezichtigen ziet is de voorkant van je huis. Deze eerste indruk is zeer belangrijk. Zorg daarom voor een mooie voortuin, door bijvoorbeeld een paar extra plantjes neer te zetten, en een opgeruimde hal. Tevens kun je ervoor kiezen om een oude deur te vervangen. Een mooie voordeur is het pronkstuk voor de entree van je huis.

2. Een lekkere geur

Een huis dat lekker ruikt zal eerder verkocht worden dan een muf huis dat ruikt naar sigaretten. De geur is het eerste wat opvalt als iemand binnenkomt. Zorg voor een frisse geur in je huis door middel van een geurkaars.

3. Opruimen

Iedereen komt het liefst binnen in een schoon en netjes huis. Zorg er daarom voor dat je huis mooi schoon is en dat de knuffels van de kinderen zijn opgeruimd. Rondslingerende schoenen en tijdschriften zijn not done als je je huis wilt verkopen.

Meubel op maat beige

4. Neutrale kleuren en meubels

Staat je huis al heel lang te koop? Wellicht is de inrichting de oorzaak. Een persoonlijke touche in je huis is een pluspunt, maar hele uitgesproken kleuren en meubels kan ervoor zorgen dat je huis niet wordt verkocht. Geef daarom je meubels een ander kleurtje of investeer in neutrale mooie meubels.

5. Het verlagen van de vraagprijs

Heb je al deze punten aangepakt en lukt het nog niet om je huis te verkopen? Wellicht is de vraagprijs te hoog. Vergelijk jouw vraagprijs met die van vergelijkbare woningen in de buurt. De woningmarkt en haar prijzen ontwikkelen zich continu.