Voordeuren

Voordeuren

Voordeuren zijn het visitekaartje van elk huis. Uw voordeur is bepalend voor het aanzicht van uw woning. Wilt u uw huidige voordeur vervangen in dezelfde stijl of wilt u juist iets anders? Bij ons is echt alles mogelijk. We geven u graag advies over de vele mogelijkheden. Voordeuren kunt u in verschillende stijlen en maten krijgen. Zo kunt u kiezen voor klassieke voordeuren of moderne voordeuren.

Moderne voordeuren

De meeste moderne voordeuren zijn strak van vorm en worden vaak van Mulitplex Garant gemaakt. Deze houtsoort bestaat uit meerdere lagen met vaak een aluminium scherm binnenin. Hierdoor is deze houten voordeur zeer stabiel voor wat betreft zijn vorm en daardoor minder gevoelig voor grote temperatuursschommelingen. Laat u inspireren op onze website en kom naar onze uitgebreide showroom in Deventer. Op de site staat slechts een kleine selectie van de ongekende mogelijkheden.

Voordeurbeslag

Om uw voordeur compleet te maken hebben wij tevens een groot assortiment beslag. Al het voordeurbeslag voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilige Woning. Tevens is het beslag in alle mogelijke kleuren leverbaar zodat uw nieuwe voordeur er weer 30 jaar tegen kan.

Gratis inmeten

Wij komen de voordeur gratis bij u inmeten met een laser en laten de deur exact op maat leveren met alle gewenste infrezingen zoals slotkast en briefsleuf. Daarna wordt de voordeur vakkundig door ons afgehangen.

Merken voordeuren

U vindt bij ons de volgende bekende merken. Voor moderne voordeuren en klassieke voordeuren bent u bij Weekamp deuren of Albo deuren aan het juiste adres. Daarnaast leveren wij houten voordeuren van Bruynzeel in de populaire prijsklasse vanaf € 399,-.

Klassieke voordeuren

Bent u op zoek naar klassieke voordeuren? Bij Haverkamp vindt u een ruim aanbod en tevens een uitgebreide showroom met alle bekende merken! Klassieke voordeuren zijn het visitekaartje van uw huis.

Voordeuren van hout

Bent u op zoek naar een voordeur van hout? Bij Haverkamp vindt u een ruim aanbod. De deuren zijn in vele soorten en stijlen beschikbaar.

Voordeur vervangen

Is uw voordeur slecht en aan vervanging toe of bent u op zoek naar een apart model? Wij kunnen elke gewenste voordeur vervangen!