5 producten om je huis te beveiligen

Thuis voelen in je eigen huis? Dan is het dan van groot belang om je veilig te voelen. Ook als je je huis wilt verkopen is het belangrijk dat zij een veilig gevoel hebben bij jouw huis en de buurt. Om dit veilige gevoel te vergroten kun je je huis beveiligen met verschillende producten.

1. Goede cilindersloten

Voor een voordeur is het van belang om te kiezen voor SKG 2 of 3 gecertificeerde cilindersloten. Deze sloten zijn goedgekeurd voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Zo verlaag je de kans op een inbraak en verlies van al je kostbare spullen. Bij een verhuizing of verlies van je huissleutel is het raadzaam om de cilinder te vervangen.

2. Veiligheidsbeslag

Sterk veiligheidsbeslag zorgt er net als goede cilindersloten voor dat je huis optimaal beveiligd is. Veiligheidsbeslag dat sterk is zorgt ervoor dat uittrekken en uitboren van de cilinder onmogelijk wordt.

3. Raamsloten

Veel mensen vergeten hun raam goed te beveiligen, dit is daarom ook een ideale manier voor inbrekers om binnen te komen. Raamsloten kunnen makkelijk worden geforceerd. Kies daarom voor een SKG gecertificeerd raamslot. Zo bescherm je je huis optimaal.

4. Alarmsystemen

Alarmsystemen zorgen ervoor dat er een melding wordt gemaakt bij de meldkamer. Dit geeft een veilig gevoel als je niet thuis bent. Vooral als je in een afgelegen huis woont of veel kostbaarheden in huis hebt is dit aan te raden.

5. Camera’s

Een beveiligingscamera zal preventief werken tegen inbraken. Het geeft een veilig gevoel dat je altijd weet als er wat rondom je woning gebeurt. Als er wel wat gebeurt heb je de beelden zodat inbrekers achteraf sneller gepakt zullen worden.