Woonachtig in omgeving Deventer? Laat een kast ontwerpen bij Haverkamp Deventer. Sinds januari heeft Haverkamp Deventer ook Diks Design uit Raalte overgenomen waardoor alle maatwerk kasten ook in eigen huis geproduceerd kunnen worden!

Kast op maat ontwerpen

Een kast op maat is een kast die speciaal voor jouw ruimte en behoeften is ontworpen en gebouwd. Het kan een oplossing zijn voor ruimtes met speciale afmetingen of vormen waar standaard kasten niet passen of niet praktisch zijn. Een kast op maat kan ook worden ontworpen om aan specifieke opslagbehoeften te voldoen, zoals het opbergen van kleding, boeken of apparatuur.

Het proces van het maken van een kast op maat begint meestal met een gesprek in de showroom van Haverkamp Deventer. Tijdens dit gesprek wordt de ruimte bekeken waar de kast moet komen en worden jouw opslagbehoeften besproken. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt dat aan jouw wensen en specificaties voldoet.

Als het ontwerp is goedgekeurd, wordt de kast op maat besteld bij de leverancier of gebouwd in de werkplaats van onze zusterbedrijf Diks Design in Raalte. De kast kan worden gemaakt van verschillende materialen, afhankelijk van de stijl en het gebruiksgemak dat gewenst is. Nadat de kast is gebouwd, wordt deze naar uw huis gebracht en gemonteerd.

Een kast op maat kan een investering zijn, maar het kan ook waarde toevoegen aan je huis en aan jouw dagelijkse leven door het bieden van praktische en esthetische voordelen.

Slaapkamerkast op maat

Een slaapkamerkast op maat kan een goede oplossing zijn als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle opslagruimte voor je kleding en persoonlijke spullen. Een slaapkamerkast op maat kan worden ontworpen om aan jouw specifieke opslagbehoeften te voldoen en om te passen bij de stijl en grootte van jouw slaapkamer.

Woonkamerkast op maat

Een woonkamerkast op maat kan een geweldige aanvulling zijn op jouw interieur. Het kan zorgen voor extra opbergruimte en kan tegelijkertijd dienen als een stijlvol element in jouw woonkamer.

Werkkamerkast op maat

Een werkkamerkast op maat of boekenbureaukast kan een praktische en stijlvolle oplossing zijn voor jouw thuiskantoor of werkruimte. Het kan worden ontworpen om aan jouw specifieke opslagbehoeften te voldoen en om te passen bij de stijl en grootte van jouw werkruimte.

Schuifdeurkast design 25
kast op maat design 23-3