Kledingkast op maat

schuifdeurkasten-1-info

draaideurkasten1-info

schuifdeurkasten-3-info

Kledingkast op maat design 23-4

schuifdeurkasten-5-info

schuifdeurkasten-6-info

schuifdeurkasten-9-info-groot

schuifdeurkasten-7-info

Haverkamp garderobekast op maat design 10

haverkamp-kast-op-maat-barn

kledingkast op maat

Kledingkast op maat

kledingkast op maat design 18 afb

Kledingkast op maat design 19

Kledingkast op maat design 20

Kledingkast op maat design 22

Kledingkast op Maat

Een “standaard” kledingkast voldoet zelden aan uw eisen. Vaak te smal of te breed of niet hoog genoeg of net niet in de gewenste kleur. Met een Kledingkast op Maat heeft u precies die kast die u zoekt. Samen met u ontwerpen we de kast zoals u die wilt hebben. Draaideuren of schuifdeuren of alleen een kastinterieur zonder deuren. U zegt het maar!

Kledingkasten op maat zijn door de verregaande automatisering steeds goedkoper geworden. Op onze fotogalerij ziet u veel verschillende modellen kledingkasten staan. Van modern tot klassiek en in alle mogelijke dessins. In onze showroom kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien. Wilt u eerst een prijsindicatie? Geen probleem. Vul de globale maten in bij de “Gratis prijsopgaaf” en u ontvangt van ons een eerste ontwerp met prijsopgaaf.

Uitvoeringen

Kledingkasten op Maat zijn er in vele uitvoeringen. Van een simpele schuifdeurkast tot een uitgebreide Dressing Room. Wij ontwerpen en maken elke gewenste kast voor elke beschikbare ruimte. Ook een kledingkast onder een schuin dak of een hoekkast kunnen wij voor u maken. Onder een schuine hoek werken wij vaak met een draaideurkast omdat schuifdeuren dan niet praktisch zijn. Ook bij hoekkasten zijn draaideuren handiger dan schuifdeuren.

Showroom

Zoekt u een dergelijke kledingkast op maat dan nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer waar wij alle mogelijke kastopstellingen hebben staan. Hier kunnen wij u de voor en nadelen uitleggen van schuifdeuren ten opzichte van draaideuren of vouwdeuren. Na de offerte komen wij uiteraard bij u thuis voor een exacte inmeting. Voor de montage hebben wij een deskundige montageploeg klaar staan.