Staal look binnendeuren

Stalen deuren zijn helemaal een trend! De deuren geven een mooie uitstraling aan uw huis of kantoor. Stalen binnendeuren zag je voorheen vooral in een industriële omgeving, maar is nu ook goed toe te passen in je eigen huis.

Echte stalen deuren v.s. staal look deuren

Echte stalen deuren kosten ook écht geld. Je moet hierbij al gauw denken tussen de €1500,- en €3000,-. Tegenwoordig zijn er gelukkig goedkopere alternatieven, ook wel de “staal look deuren” genoemd.

Leveranciers van deurenmerken springen hier op in door de deuren van hout te maken. Echter met behoudt van de smalle stijlen, zodat het net lijkt alsof het een echte stalen deur is. De prijzen van deze deuren liggen tussen de €450,- en €800,- afhankelijk van het model.

Buiten het feit dat staal look binnendeuren goedkoper zijn, is ook het voordeel dat binnendeuren van hout veel minder zwaar zijn, waardoor ze eenvoudiger te plaatsen zijn in een bestaande situatie.

binnendeuren van staal stalen binnendeuren

Verschillende modellen

Er zijn verschillende modellen binnendeuren met smalle stijlen. Bekende merken als Weekamp en Skantrae hebben diverse modellen op de markt uitgebracht. Zo kun je denken aan een 3 ruits of 4 ruitsverdeling. Ook zijn er deuren met extra stijlen welke nog meer sfeer geven.

Wil je meer weten over deze deuren? Bekijk de Staal Look binnendeuren op onze website of neem contact op voor de mogelijkheden.