Staal look binnendeuren

De huidige woontrends worden steeds stoerder, robuuster en meer industrieel. Daarbij passen stalen binnendeuren natuurlijk perfect, maar deze deuren zijn over het algemeen erg prijzig. Deuren van staal beginnen bij +/- €1200,-. Een goedkopere variant is de staal look binnendeur, de prijzen van staal look binnendeuren variëren namelijk van +/- €500,- tot €800,-. Deze staal look binnendeuren zijn bijna niet van echte stalen binnendeuren te onderscheiden!

staal look binnendeur weekamp

staal look binnendeur design 2 weekamp

Weekamp staal look schuifdeuren

Staal look deur 12

Staal look deur 13

Skantrae staal look binnendeuren pendeldeuren

Skantrae binnendeuren staallook

Staallook schuifdeuren Skantrae

stallook binnendeur zwart

staallook binnendeur

Staal look binnendeur

Staal look binnendeur

Taatsdeur WK6313

Weekamp WK6308 binnendeur

Staal look binnendeuren

Op dit moment is de woontrend stoer, robuust en industrieel. Geheel passend daarbij kunnen wij staal look binnendeuren leveren welke perfect bij dat thema aansluiten. De combinatie met het juiste beslag maakt uw deur helemaal af.

Staal look heeft smalle stijlen

Staal look binnendeuren kunnen worden uitgevoerd in smalle stijlen. Deze binnendeuren zijn geschikt als stompe deur in een kozijn. Maar worden ook vaak gebruikt als schuifdeur. De smalle stijl van de deur geeft een look welke heel dichtbij de look van een stalen deur komt. Naarmate de stijlen breder worden zijn de industrial look deuren ook als opdekdeuren te verkrijgen.

Staal look binnendeuren zijn van hout

Alle deuren worden van hout gemaakt en beschikken niet over glaslatten. De strakke afwerking geeft een staal look welke op dit moment helemaal hot is.

Omdat de deuren grotendeels uit glas bestaan, komt er heel veel licht naar binnen. Voor de ruimtes waar geen licht naar binnen moet vallen of waar u liever een dichte deur heeft zoals bijvoorbeeld op het toilet zijn bijpassende dichte binnendeuren te leveren welke voorzien zijn van een paneel. Uiteraard hebben deze deuren dezelfde smalle stijlen als een glasdeur.

Speciaal beslag voor staal look binnendeuren

U maakt uw deur helemaal af met het juiste beslag. Speciaal voor de staal look binnendeuren met een smalle stijl is beslag ontwikkeld welke goed past op dit type deur. De rozetten zijn kleiner, waardoor de verhoudingen op de deur mooi passend zijn.

Ook zijn er speciale sloten ontwikkeld welke in de smalle stijlen passen.  Met speciaal hang en sluitwerk kunnen wij uw staal look binnendeur ook als een taatsdeur uitvoeren zonder breekwerk in de vloer.

Meer informatie over staal look deuren

Laat u hierover informeren in onze showroom.  In onze showroom hebben wij een paar staal look binnendeuren staan. Kom langs en laat u er alles over vertellen.