Interessante woonblogs

Vind je het leuk om wooninspiratie op te doen? Ga je binnenkort een huis kopen of heb je er net één gekocht en moet dit nog ingericht worden? Op de site van wonen-en-vrijetijd.nl hebben ze super leuke woonblogs staan.

Schuifdeur op maat Schuifdeur op maat

Deuren en kozijnen

Ben je op zoek naar nieuwe deuren en misschien ook wel nieuwe kozijnen? Tegenwoordig zijn de staallook deuren helemaal in. Deze zien eruit als staal, maar worden van hout gemaakt. Dezelfde uitstraling, maar voor een scherpe prijs! Bekijk de deuren & kozijnen inspiratie

Beveiliging

Als je een nieuw huis hebt gekocht is, is het verstandig om de sloten te vervangen. Je weet niet altijd of je alle sleutels van de vorige bewoner hebt ontvangen. Voor de zekerheid is het verstandig om een nieuwe cilindersloten te kopen. Wil je meer weten over de beveiligingstips, bekijk dan eens de site van wonen-en-vrijetijd.nl.

Keukens

Keukens heb je er in verschillende stylen. Je kunt kiezen voor een moderne keuken, maar ook voor een landelijke keuken. De syle van de keuken wordt vaak afgestemd op de stijl van het huis of de rest van het interieur.

Wilt je meer weten, neem eens een bezoekje aan wonen-en-vrijetijd.nl.