Moderne voordeuren

moderne voordeur rood weekamp

moderne voordeur blauw weekamp

moderne voordeur wit RVS weekamp

Moderne voordeur vierkant glas

Moderne voordeur modern huis

Moderne voordeuren

Bijna elk huis heeft een voordeur. Heeft u de juiste stijl voordeur voor uw huis? Dan is een voordeur een verrijking voor uw huis. Door ons grote assortiment voordeuren kunnen wij bij elk huis een voordeur leveren.

Modellen en uitvoering

Moderne voordeuren worden gekenmerkt door strakke vormen. Door het ontbreken van luxe profilering in combinatie met strakke frezingen krijgen moderne voordeuren een hele moderne uitstraling. Aan een aantal modellen worden RVS accenten toegevoegd waardoor het moderne karakter van de deur wordt versterkt. Panelen die worden toegepast in een moderne voordeur zijn vaak strak van vorm. Alternatieve stijlen zijn klassieke voordeuren of tijdloze voordeuren.

Moderne voordeur van hout

De massieve moderne voordeur is gemaakt van Merbau, waarbij een aanwezig paneel is uitgevoerd in MDF. Een aantal moderne voordeuren zijn uitgevoerd met een vulling van schuim. Zo krijgt uw moderne voordeur ook nog een isolerende werking. Er zijn moderne voordeuren die zijn voorzien van een glasopening. Het glas wat daarvoor veelal wordt gebruikt is dubbel glas. Dit glas is ook leverbaar in verschillende soorten. Deuren met een borstweringshoogte van lager dan 140cm dienen te worden voorzien van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is extra isolerend en inbraak werend.

Beslag voor moderne voordeuren

Door het toepassen van het juiste beslag maakt u uw moderne voordeur helemaal af. Wij beschikken over een ruim assortiment aan beslag. Bijna elke combinatie is mogelijk. Let bij het kiezen van het beslag niet alleen op of het beslag bij uw moderne voordeur past. Maar denk ook aan de veiligheid.

Zoals u kunt heeft kunnen lezen komt er bij een voordeur veel kijken, kom daarom een kijkje nemen in onze showroom en laat je adviseren door een van onze specialisten. U kunt natuurlijk ook eerst een afspraak maken. Zo helpen wij u aan een moderne voordeur.