Klassieke voordeuren

Klassieke voordeur design 14

klassieke voordeur met rooster binnenzijde

Klassieke voordeur wit

klassieke voordeur

klassieke voordeur roosterdeur groen

klassieke voordeur bruin

Klassieke voordeur design 10

Klassieke voordeur design 11

Klassieke voordeur bruin

Klassieke voordeur design 15

Klassieke voordeuren

Bent u op zoek naar klassieke voordeuren? Bij Haverkamp vindt u een ruim aanbod en tevens een uitgebreide showroom met alle bekende merken! Klassieke voordeuren zijn het visitekaartje van uw huis. Haverkamp heeft de bekende merken voordeuren in de showroom staan zoals Weekamp Deuren, maar ook Bruynzeel deuren heeft een uitgebreid assortiment in de wat populairdere prijsklasse.

Klassieke Roosterdeuren

De meeste klassieke voordeuren kenmerken zich door een mooi rooster en een draairaam aan de binnenzijde. Tevens zijn deze deuren vaak voorzien van mooi lijstwerk. Al onze voordeuren zijn leverbaar in alle mogelijke maten. Heeft u een oud herenpand met een extra hoge voordeur? Geen probleem, want wij kunnen elke gewenste maat leveren. Ook het roosterwerk is leverbaar in vele uitvoeringen zowel in smeedijzer als in gietwerk. De draairamen in deze voordeuren worden voorzien van HR++ isolatieglas zodat u de warmte binnen houdt. Alternatieve deurstijlen zijn moderne voordeuren en tijdloze voordeuren.

Gratis inmeten

Wij komen de deur GRATIS bij u inmeten met een laser en laten de deur exact op maat maken. De infrezingen voor de briefplaat en de tochtdorpel laten wij af fabriek maken. Ook laten wij de meeste deuren vast spuiten in de juiste voorlak zodat de deur goed beschermt is tegen vocht. Het afhangen doen wij met professionele freesapparatuur. Hiervoor gebruiken wij alleen maar goede kogellagerscharnieren zodat de deur niet kan doorhangen!

Hang- en sluitwerk

Als slot wordt tegenwoordig meestal een driepuntsluiting toegepast. Met 1 handomdraai zit uw voordeur op 3 punten vergrendeld en voldoet deze uiteraard aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilige Woning. Naast het slot is uiteraard ook het beslag van belang. Al ons voordeurbeslag voldoet aan dezelfde eisen en is verkrijgbaar in wel 10 verschillende kleuren. Uiteraard geheel in stijl met de klassieke voordeur welk u uitgezocht heeft. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer.