Garagedeuren2019-02-08T11:39:59+01:00

Garagedeuren

achteurdeur-4-info

Garagedeur zwart

Garagedeuren vervangen

Veel garagedeuren zijn voorzien van een goedkope stalen kanteldeur. Deze garagedeuren zijn vaak erg onhandig, sluiten slecht en ook de isolatie laat te wensen over. De meeste garages worden niet meer gebruikt voor de auto maar als bergruimte voor fietsen en huisraad. Daarom vervangen wij deze kanteldeuren door openslaande garagedeuren met draaideuren.

Duoport garagedeuren

Bij houten garagedeuren moet er eerst een kozijn geplaatst worden. Bij de aluminium stalen garagedeuren van Novoferm wordt deze compleet uit 1 stuk geplaatst. De Duoport garagedeuren van Novoferm zijn onderhoudsvrij en kunnen in alle kleuren of houtmotieven geleverd worden. Tevens kunt u kiezen welke mate van inbraakwering (Politie Keurmerk Veilig Wonen) of isolatie u wenst. Openslaande garagedeuren ter vervanging van de stalen kanteldeur is goedkoper dan u denkt!

Bij openslaande deuren voeren wij de loopdeur vaak uit met een gasveer. Heel handig als u de handen vol heeft met boodschappen of de fiets aan de hand hebt. Dat werkt hetzelfde als de achterklep van de auto. U hoeft de garagedeur maar iets te openen en de rest gaat vanzelf.

Weekamp garagedeuren

Naast de garagedeuren van Novoferm verkopen wij ook Weekamp garagedeuren in meerdere stijlen. Klassieke hardhouten garagedeuren passend bij de stijl van uw huis of strakke moderne garagedeuren van multiplex of tricomfort deuren met schuimvulling welk lichter zijn van gewicht en beter isoleren. Zeker bij bredere garagedeuren is dat een mooie oplossing vanwege het gewicht. Indien gewenst kunnen in de deuren ook ruiten geplaatst worden in verschillende glassoorten zodat u overdag licht heeft in de garage.

Showroom met garagedeuren

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Deventer. Wij informeren u graag over onze garagedeuren. Daarna komen wij bij u thuis om de garagedeuren digitaal in te meten waarna u onze offerte ontvangt.