Houten garagedeuren

achteurdeur-4-info

Garagedeur zwart

garagedeur

Garagedeur 13

Garagedeuren vervangen

Veel garagedeuren zijn voorzien van een goedkope stalen kanteldeur. Deze garagedeuren zijn vaak erg onhandig, sluiten slecht en ook de isolatie laat te wensen over. De meeste garages worden niet meer gebruikt voor de auto maar als bergruimte voor fietsen en huisraad. Daarom vervangen wij deze kanteldeuren door openslaande garagedeuren met draaideuren.

Weekamp garagedeuren

Naast de garagedeuren van Novoferm verkopen wij ook Weekamp garagedeuren in meerdere stijlen. Klassieke hardhouten garagedeuren passend bij de stijl van uw huis of strakke moderne garagedeuren van multiplex of tricomfort deuren met schuimvulling welk lichter zijn van gewicht en beter isoleren. Zeker bij bredere garagedeuren is dat een mooie oplossing vanwege het gewicht. Indien gewenst kunnen in de deuren ook ruiten geplaatst worden in verschillende glassoorten zodat u overdag licht heeft in de garage.

Showroom met garagedeuren

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Deventer. Wij informeren u graag over onze garagedeuren. Daarna komen wij bij u thuis om de garagedeuren digitaal in te meten waarna u onze offerte ontvangt.