Buitendeuren

Achterdeuren

Houten garagedeuren

Garagedeuren

Novoferm Garagedeuren

Voor buitendeuren moet u bij een erkend deurenspecialist zijn. Een buitendeur vervangen gebeurt pas als de huidige deur slecht van kwaliteit is. Aan een nieuwe deur wordt dan ook veel eisen gesteld. De kwaliteit van het hout moet goed zijn want binnen kan het plus 20 graden zijn en aan de buitenkant min 20 graden. Een goede deur kan daar tegen. Wij hebben buitendeuren in vele verschillende uitvoeringen.

Voordeuren

Wij hebben schitterende klassieke voordeuren met rooster en draairaam en mooie klassieke panelen, welke wij in elke gewenste maat kunnen leveren. Daarnaast uiteraard ook strakke moderne voordeuren met of zonder glas. En zoekt u een deur die moet passen in het straatbeeld bij de andere voordeuren? De kans is groot dat wij ook die deur in de collectie hebben. Desnoods kunnen wij de deur helemaal laten maken zoals u die wenst.

Achterdeuren en balkondeuren

Andere buitendeuren zijn achterdeuren of balkondeuren. Bij al deze deuren leveren wij inbraakwerend beslag en worden er tochtdorpels ingefreesd. Achterdeuren of balkondeuren hebben wij in verschillende stijlen. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Garagedeuren

Naast voordeuren en achterdeuren kunt u bij ons ook terecht voor garagedeuren. Wij kunnen zowel garagedeuren van hout plaatsen als Novoferm duoport garagedeuren. Dit zijn garagedeuren welke bestaan uit staal en aluminium. Deze deuren worden vaak toegepast ter vervanging van een stalen kanteldeur.

Gratis inmeten

Wij komen elke buitendeur GRATIS bij u inmeten en laten de deur helemaal op maat bij ons binnen komen. Alle bewerkingen, zoals een briefplaat of tochtborstel en uiteraard de slotkast, laten wij af fabriek al maken. Daarna wordt de deur in de grondlak of voorlak gespoten zodat alle poriën van het hout inclusief alle infrezingen, goed beschermt zijn.

Afhang service

Het afhangen van alle buitendeuren doen wij zelf! Met professionele freesapparatuur kunnen wij elke deur vakkundig afhangen bij u thuis. Ook het aflakken kunnen wij voor u verzorgen. Let wel op dat het aflakken goed gebeurd. Niet alleen de voor en achterkant maar met name de 4 kopse kanten zijn erg belangrijk. Deze moeten minimaal 2 afgelakt worden zodat er geen vocht kan indringen in het hout.

Showroom

Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Naast de deurenshowroom hebben wij een uitgebreide collectie sloten en sierbeslag. Het sierbeslag voldoet uiteraard aan de eisen van het Politiekeurmerk veilig Wonen en is leverbaar in alle mogelijke finishes zodat uw buitendeur er weer 30 jaar tegen kan.