> > Buitendeuren
Buitendeuren2017-06-01T09:48:26+01:00

Buitendeuren

Achterdeuren

Garagedeuren

Voor buitendeuren moet u bij een erkend deurenspecialist zijn. Een buitendeur vervangen gebeurt pas als de huidige deur slecht van kwaliteit is. Aan een nieuwe deur wordt dan ook veel eisen gesteld. De kwaliteit van het hout moet goed zijn want binnen kan het plus 20 graden zijn en aan de buitenkant min 20 graden. Een goede deur kan daar tegen. Wij hebben buitendeuren in vele verschillende uitvoeringen.

Voordeuren

Wij hebben schitterende klassieke voordeuren met rooster en draairaam en mooie klassieke panelen, welke wij in elke gewenste maat kunnen leveren. Daarnaast uiteraard ook strakke moderne voordeuren met of zonder glas. En zoekt u een deur die moet passen in het straatbeeld bij de andere voordeuren? De kans is groot dat wij ook die deur in de collectie hebben. Desnoods kunnen wij de deur helemaal laten maken zoals u die wenst.

Verschillende buitendeuren

Andere buitendeuren zijn achterdeuren of balkondeuren. Ook poortdeuren en garagedeuren zijn uiteraard buitendeuren. Bij al deze deuren leveren wij inbraakwerend beslag en worden er tochtdorpels ingefreesd.

Gratis inmeten

Wij komen elke buitendeur GRATIS bij u inmeten en laten de deur helemaal op maat bij ons binnen komen. Alle bewerkingen, zoals een briefplaat of tochtborstel en uiteraard de slotkast, laten wij af fabriek al maken. Daarna wordt de deur in de grondlak of voorlak gespoten zodat alle poriën van het hout inclusief alle infrezingen, goed beschermt zijn.

Afhang service

Het afhangen van alle buitendeuren doen wij zelf! Met professionele freesapparatuur kunnen wij elke deur vakkundig afhangen bij u thuis. Ook het aflakken kunnen wij voor u verzorgen. Let wel op dat het aflakken goed gebeurd. Niet alleen de voor en achterkant maar met name de 4 kopse kanten zijn erg belangrijk. Deze moeten minimaal 2 afgelakt worden zodat er geen vocht kan indringen in het hout.

Showroom

Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Naast de deurenshowroom hebben wij een uitgebreide collectie sloten en sierbeslag. Het sierbeslag voldoet uiteraard aan de eisen van het Politiekeurmerk veilig Wonen en is leverbaar in alle mogelijke finishes zodat uw buitendeur er weer 30 jaar tegen kan.