Stalen binnendeuren

Stalen deuren zijn super populair momenteel. De deuren geven een prachtige industriële look aan uw woning. Er is keuze uit “staal look binnendeuren” of échte stalen deuren.

De staal look binnendeuren zijn deuren van hout met een smalle deurstijl en zijn gespoten in een zwarte kleur. De échte stalen deuren worden compleet op maat gemaakt uit staal welke zwart gecoat zijn. Doordat alle stijlen aan elkaar gelast zijn, zie je nergens naden of glaslatten.
De prijzen van staallook binnendeuren variëren van +/- €600,- tot €900,-.
Deuren van staal beginnen bij +/- €1200,-

Stalen binnendeur

Stalen binnendeur

Stalen binnendeur

Stalen binnendeur

Stalen binnendeur

Stalen schuifdeur binnendeur

Stalen binnendeur

stalen binnendeur design 10

stalen binnendeur design 11

Stalen binnendeuren

Wilt u een stoere industriële look aan uw woning geven dan is een stalen binnendeur perfect. De huidige woontrends worden steeds robuuster, een grote stalen deur of wand in uw huis met een strakke afwerking zorgt ervoor dat de inrichting een trendy look krijgt. Het mooie aan stalen deuren is ook dat ze bijna volledig van glas zijn gemaakt, waardoor er nog heel veel licht naar binnen valt. Voor ruimtes waar geen licht naar binnen mag vallen zoals het toilet zijn speciale oplossingen ontworpen.

Stalen taatsdeur

Een taatsdeur is de instapkeuze onder de stalen binnendeuren. Een taatsdeur is een stalen binnendeur met glas, een ware eyecatcher. Een stalen taatsdeur is ideaal als enkele tussendeur in een woning, maar ook als douchedeur of een dubbele deur. Nét wat u zelf wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Stalen schuifdeur

Graag van één grote ruimte twee ruimtes maken zonder dat er veel licht verloren gaat? Dan is een stalen schuifdeur de perfect oplossing. De praktische trendy stalen binnendeuren passen in elk type woning en elke ruimte, van groot tot klein!

Stalen scharnierdeur

Een stalen scharnierdeur is de meest betaalbare stalen binnendeur, maar het blijft een echte eyecatcher. De mogelijkheden van een stalen scharnierdeur zijn net als bij de taatsdeur eindeloos. De stalen scharnierdeur werkt natuurlijk net zoals bij een normale scharnierdeur, het is een openslaande deur die perfect dicht blijft door handige magneten in het kozijn.

Stalen wand

Een stalen wand maakt je trendy woning helemaal af. Tover bijvoorbeeld je veranda om in een serre, of maak van één ruimte twee afzonderlijk ruimtes zonder zonlicht te verliezen aan een muur. Deze wanden worden helemaal op maat gemaakt precies zoals u het wilt, alles kan!

Meer informatie over stalen binnendeuren

Laat u hierover informeren in onze showroom. In onze showroom hebben wij een paar stalen binnendeuren staan. Kom langs en laat u er alles over vertellen.