Moderne binnendeuren

moderne binnendeur lijndeur svedex

moderne binnendeur svedex glasdeur elite

moderne binnendeur glasdeur svedex

Donker eiken glasdeur

Svedex black & white serie glasdeur

Staal look binnendeur weekamp

Svedex black and white schuifdeuren

moderne binnendeur glasdeur

modern binnendeur schuifdeur svedex

moderne binnendeuren schuifdeuren met glas

moderne binnendeur glasdeur svedex

Moderne binnendeur licht eiken

Glasdeur en lijndeuren moderne style

Moderne binnendeur design 16

Glasdeur moderne binnendeur

Schuifdeur lijndeur met RVS schuifsysteem

Svedex black and white moderne style

Moderne binnendeuren design 15

Moderne binnendeuren

Moderne binnendeuren zijn fantastisch mooie blikvangers in huis. U herkent ze aan de strakke lijnen zonder profilering. De stijlen en de dorpels van moderne binnendeuren zijn vaak een stuk breder dan bij de klassieke binnendeuren. Ook het glas wordt bij deze deuren vaak opgesloten in de deur zelf. De toepassing van glaslatten komt weinig voor. Bij nieuwbouw-woningen is de deurhoogte tegenwoordig 231cm vanwege de hogere plafonds. De standaard boarddeuren worden dan vaak vervangen door een moderne strakke binnendeur waardoor uw huis een bijzondere eigentijdse uitstraling krijgt.

Piet Boon deuren

Moderne binnendeuren vormen dan ook een inspiratiebron voor bekende architecten als Piet Boon. Ook kunnen deze binnendeuren uitgevoerd worden tot aan het plafond. De trend van de laatste jaren zijn moderne deuren zonder zichtbaar kozijn en zonder zichtbare scharnieren. Deze scharnieren worden ingefreesd in het kozijn en de deur waardoor de knoop van het scharnier niet meer zichtbaar is vanaf de buitenzijde. Ook het slot wordt dan aangepast. Geen slot meer met een schuine dagschoot die langs het kozijn loopt maar door middel van een magnetisch slot welk pas afsluit als de deur binnen het kozijn valt. De ontgrendeling van deze deur gebeurt gewoon als iedere deur, met de deurkruk.

Freeslijn deuren

Een andere trend bij moderne deuren zijn de zogenaamde freeslijn binnendeuren. Dit zijn veelal strakke deuren waarbij freeslijnen horizontaal of verticaal worden aangepast. Naast de standaard freeslijnen kan elke gewenste vorm aangebracht worden. Zo laten wij deuren maken met een bedrijfslogo of met de naam van zoon of dochter ingefreesd. De toplaag van deze binnendeuren is veelal wit gespoten MDF.

HPL deuren

Echter projectmatig worden vaak deuren geleverd met een melamine toplaag. Dit melamine is bijzonder slijt- en krasvast en bovendien makkelijk schoon te houden. Er zijn wel honderd verschillende melamine dessins leverbaar waardoor deze deuren zeer beeldbepalend kunnen zijn in uw kantoor of bedrijfspand.

Showroom

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Naast een groot assortiment binnen- en buitendeuren hebben wij ook een vernieuwde afdeling deurbeslag met wel 100 verschillende deurkrukken.