Novoferm garagedeuren

Een garagedeur is echt zo’n deur die erg praktisch moet zijn, waar je geen omkijken naar wilt hebben maar welke er wel mooi uit moet zien aangezien je garagedeur vaak aan de voorkant van het huis zit. De aluminium stalen garagedeuren van Novoferm zijn hierdoor perfect. Ten opzichte van houten garagedeuren waarbij eerst een kozijn geplaatst moet worden is dit bij Novoferm garagedeuren niet het geval, deze worden compleet uit 1 stuk geplaatst. De Duoport garagedeuren kunnen in alle kleuren of houtmotieven geleverd worden en zijn ook nog eens onderhoudsvrij!

novoferm garagedeur 2    novoferm garagedeur 1

Het gemak van Novoferm Duoport

De openslaande garagedeuren van Novoferm zijn perfect als vervanging van een stalen kanteldeur, daarnaast is dit goedkoper dan u denkt. Doordat beide deuren open kunnen blijft de brede doorgang die u voorheen had gewoon bestaan.

U kunt een Novoferm garagedeur helemaal aanpassen naar uw wensen. De deuren zijn namelijk in elke RAL kleur leverbaar, de mate van isolatie kunt u zelf bepalen en tevens kunt u kiezen welke mate van inbraakwering u wenst.

Wil je meer weten over deze garagedeuren? Bekijk de Novoferm duoport garagedeuren op onze website of neem contact op voor de mogelijkheden.