Stalen binnendeuren

Bij Haverkamp is het nu ook mogelijk om echte stalen deuren op maat te laten maken! De huidige interieur trends zijn robuust, industrieel en stoer. Een échte stalen deur past natuurlijk perfect bij deze trends, dit is de reden dat deze deuren erg populair zijn. De deuren worden compleet gemaakt uit staal, worden helemaal op maat gemaakt en worden tot slot zwart gecoat. Doordat het staal aan elkaar is gelast zijn er geen naden of glaslatten te zien bij de deuren.

stalen deur design 1     stalen deur design 2

Een echte eyecatcher

Het mooie aan stalen deuren is dat ze grotendeels uit glas zijn gemaakt, hierdoor valt er veel licht door de deur. Dit is perfect voor ruimtes waar normaal niet zo heel veel licht naar binnen komt, zoals een gang. Daarnaast kan er extra licht vanuit de gang uw kamer in komen.

We hebben verschillende soorten stalen deuren in ons assortiment. De stalen deuren zijn er in alle soorten en maten: stalen scharnierdeuren, stalen schuifdeuren, stalen douchedeuren en we leveren zelfs hele stalen wanden!

Wil je meer weten over deze deuren? Bekijk de Stalen binnendeuren op onze website of neem contact op voor de mogelijkheden.