Autosleutels met transponder kopiëren

Wij kunnen verschillende soorten sleutels kopiëren, waaronder sleutels van auto’s, motoren en vrachtwagens. Er zijn verschillende typen sleutels en deze worden ook op verschillende wijzen gekopieerd.

transponder transponder

Wilt u uw autosleutel bijmaken? Wij dupliceren ook auto transpondersleutels (sleutels met een startonderbreker). Veel automerken hebben vanaf bouwjaar 95 standaard een startonderbreker ingebouwd. Dit, als extra beveiliging, tegen diefstal van de auto.

Bij ons gemaakt is minimaal 50% goedkoper dan bij uw garage!

Wat is een transpondersleutel?

transponderDit is een sleutel waar zich een transponder (chip) bevind. Deze transponder geeft tijdens het starten een signaal af aan de startmotor waardoor de auto kan worden gestart. Als alles goed is gekopieerd komen de codes van de sleutel en de auto overeen en kunt u de auto starten. Blijken beide codes niet met elkaar te kloppen dan draait de motor wel rond tijdens het starten maar zal deze niet aanslaan omdat de benzine toevoer wordt geblokkeerd.

Kunnen alle sleutels met startonderbreker worden gemaakt?

Nee, niet alle sleutels zijn dupliceerbaar. Dit is onder andere afhankelijk van het automerk, het type, bouwjaar en het soort ( generatie) transponder dat zich in de autosleutel bevind. Wilt u weten of uw sleutel te dupliceren is, dan verzoeken wij u langs te komen in onze winkel.

Autosleutels met een ID48 tranponder chip

In veel populaire automerken zit de zogenoemde ID48 transponder chip. In het nieuwsartikel geven wij uitgebreid informatie over deze chip en over welke autosleutels wij kunnen bijmaken.

Kan er ook een sleutel gemaakt worden met afstandsbediening?

Wij maken helaas geen autosleutels met afstandbediening. Dit kan alleen bij de dealer in verband met het correct inleren van de centrale deurvergrendeling.

Kosten van een autosleutel

Een autosleutel zonder transponder chip kost tussen de € 8,- en € 25,-
Een autosleutel met transponder chip kost tussen de € 40,- en € 90,-

Wilt u weten of uw autosleutel gekopieerd kan worden? Neem contact met ons op!

Autosleutels die wij kopiëren

automerken