Autosleutel bijmakentransponder

De laatste 10 jaren zijn de meeste autos voorzien van een startonderbreker. In uw autosleutel zit een chip welk contact maakt met de boardcomputer van de
auto. Deze zogenaamde transpondersleutels hebben een code die wij kunnen uitlezen en opnieuw programmeren in de nieuwe autosleutel.

Kosten autosleutel

Wanneer u een wat oudere auto bezit dan zal uw autosleutel geen chip bevatten. In dat geval kunnen wij bijna elke autosleutel bijmaken. Wanneer u een wat nieuwere auto bezit, dan zal er waarschijnlijk een chip, ook wel transponder genoemd, in de sleutel zitten. Bij de garage kost zo’n transpondersleutel tussen de € 100 en € 250,- .

Bij ons bent u minimaal 50% voordeliger uit!

Een autosleutel zonder transponder chip kost tussen de € 8,- en € 25,-
Een autosleutel met transponder chip kost tussen de € 48,- en € 90,-

Hoe maken wij de autosleutel bij?

Aan de hand van moderne freesapparatuur maken wij autosleutels bij. Als een transponder sleutel gemaakt moet worden, zal de huidige autosleutel uitgelezen worden om vervolgens de chip te kopiëren.

transponder transponder

Kunnen alle sleutels met transponder gekopieerd worden?

Er zijn automerken die de codes in de sleutel zo beschermen dat wij die niet kunnen uitlezen. Dit gaat vaak om nieuwe modellen. Neem gerust even contact op met ons. Dan kunnen wij kijken of wij ook uw autosleutel kunnen kopiëren.

Autosleutels met een ID48 tranponder chip

In veel populaire automerken zit de zogenoemde ID48 transponder chip. In het nieuwsartikel geven wij uitgebreid informatie over deze chip en over welke autosleutels wij kunnen bijmaken.

Sleutels voor een tankdop, portier, dakdragers of skikoffers

Ook portiersleutels of tankdopsleutels hebben wij in ons assortiment. Wanneer uw autosleutel niet meer goed werkt door slijtage kunnen wij vaak een originele sleutel maken als u de sleutelcode nog heeft. Regelmatig hebben wij op deze manier sleutels van oldtimers bijgemaakt. Wanneer u geen sleutel meer heeft maar wel de code bezit kunt u deze code mailen. Van ons krijgt u dan bericht of wij uw autosleutel kunnen maken of niet.

Naast de autosleutels kunt u bij ons ook terecht voor sleutels voor dagdragers of skikoffers en uiteraard ook voor motorfietsen, traktoren an caravans. Kortom voor alle autosleutels moet u bij Haverkamp zijn. De sleutelspecialist van Salland!

Autosleutels die wij kopiëren

automerken