Vloerkluis

Haverkamp Deventer is gespecialiseerd in Beveiliging en Kluizen. In onze uitgebreide showroom vindt u alles op het gebied van kluizen en brandkasten. Voor het afromen van contant geld wordt vaak een vloerkluis aangeschaft. Deze vloerkluis wordt bij nieuwbouw vaak ingestort in de betonvloer en is een vierkante stalen bak van circa 40 x 40 x 40centimeter. Een vloerkluis kan uitgerust zijn met een normale kluisdeur als deksel. In verband met het gewicht van de deur wordt deze ondersteund door een gasveer zodat de deur makkelijk kan scharnieren. Echter om kostbaarheden en paperassen op te bergen is een vloerkluis niet erg handig vanwege het feit dat je erg moet bukken om erbij te kunnen komen.

Meestal wordt een vloerkluis gebruikt als afstortkluis voor contant geld. De vloerkluis heeft een inworpbuis van circa 50mm waar kunststof kokertjes doorheen gegooid kunnen worden. Deze toepassing komt veel voor bij sportkantines waardoor de baromzet niet meer elke dag of naar de bank of naar de penningmeester gebracht hoeft te worden.

Deze vloerkluis is voorzien van een deksel met dubbelbaardsleutelslot zodat de penningmeester de kluis kan legen op elk gewenst moment. Naast vloerkluizen hebben wij uiteraard ook een afroomkluis, ook wel Cash Box genoemd of kassakluis. Deze worden in de nabijheid van de kassalade gebruikt voor het afstorten van groot geld. Laat u zich bij ons informeren over een vloerkluis of kassakluis. Wij kunnen een kassakluis of afroomsafe bij u vakkundig plaatsen. Een vloerkluis plaatsen of een inbouwkluis moet echter mee genomen bij de verbouwing of nieuwbouw.