Schuifdeuren

Schuifdeur binnendeur

Schuifdeur binnendeur

Schuifdeur binnendeur

Schuifdeur binnendeuren

Schuifdeur

Schuifdeur op maat

Schuifdeur op maat

Schuifdeur op maat

Schuifdeur op maat

Schuifdeur op maat

Schuifdeur op maat

Schuifdeur op maat

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn praktische binnendeuren die zorgen voor een fraaie uitstraling van uw huis. Niet zo gek dat deze deuren steeds populairder worden als binnendeur. Heeft u weinig ruimte in huis? Dan zijn schuifdeuren een ideale oplossing, omdat deze niet naar binnen of buiten openklappen. Wij hebben een ruim assortiment schuifdeuren met verschillende soorten schuifdeursystemen. De schuifdeuren kunnen wij op maat gemaakt leveren. Zowel enkele als dubbele schuifdeuren zijn mogelijk.

Soorten schuifdeuren

Schuifdeuren zijn er in verschillende soorten en maten. Deze deuren zijn meestal gemaakt van kunststof, hout en metaal. Ook zijn er schuifdeuren die gedeeltelijk uit glas bestaan. Schuifdeuren variëren in zwaarte, wat afhankelijk is van waar deze voor wordt gebruikt. Een kastschuifdeur is meestal minder zwaar dan een schuifdeur die wordt gebruikt om een kamer mee af te sluiten.

Mogelijkheden

Schuifdeuren kunnen bij het openen zowel in de wand ‘verdwijnen’ als voor de wand langs lopen. Daarnaast zijn er verschillende systemen waarmee een schuifdeur aan de wand kan worden bevestigd, afhankelijk van uw wensen. Voor een kleine deuropening is een enkele schuifdeur voldoende, bij een grotere opening hebben dubbele schuifdeuren de voorkeur. Er zijn heel veel mogelijkheden!

Schuifdeuren monteren

Schuifdeursystemen worden aan een wand gemonteerd. Vervolgens worden hier de schuifdeuren aan bevestigd. Het is handig om schuifdeuren en de schuifdeursystemen tegelijkertijd te bestellen, zo weet u zeker dat een schuifdeur in het schuifdeursysteem past.

Showroom

Wij beschikken over een grote schowroom in Deventer. Naast een ruim assortiment in binnen- en buitendeuren verkopen wij ook meer dan 100 deurkrukken. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze deuren? Neem eens een kijkje in onze showroom!