Barndeuren

skantrae binnendeur cottage barndeuren

skantrae binnendeur cottage schuifdeur

barndeur met zwart deurbeslag

Barndeuren met zwart schuifdeurbeslag

Barndeuren met schuifdeuren en RVS beslag

Barndeur met zwart schuifdeurbeslag grote wielen

Barn schuifdeuren met zwart deurbeslag

Schuifdeur met RVS deurbeslag

Barndeur draaideur met zwart deurbeslag

skantrae binnendeur cottage met zwart deurbeslag

Grenen barndeur met RVS schuifdeurbeslag

Barndeur design 13

Barn schuifdeuren met zwart deurbeslag

Barndeuren

Onze barndeuren geven een landelijk karakter aan ieder interieur. Hierdoor passen deze deuren niet alleen perfect in een boerderij, maar ook in strakke en industriële inrichtingen. Het zijn stoere binnendeuren van uitstekende kwaliteit. Een barndeur is een echte blikvanger! Barndeuren zijn bedoeld als schuifdeur; zo zien deze deuren er erg mooi uit. Maar tegenwoordig komen barndeuren ook regelmatig voor als draaideur. Deze binnendeuren zijn in verschillende modellen beschikbaar. Meestal worden barndeuren geleverd in de kleur wit, maar een mooie houten kleur is ook mogelijk. Als u een andere kleur wilt kunt u de witte deuren makkelijk een andere kleur lakken.

Schuifdeursystemen

Wilt u uw barndeur toepassen als schuifdeur? Dan heeft u een schuifdeursysteem nodig. Deze systemen worden gemonteerd aan een muur. Het is mogelijk om schuifdeuren tijdens het openen door een wand te laten lopen of juist langs een wand te laten lopen. Barndeuren kunnen als enkele schuifdeur en als dubbele schuifdeur worden toegepast.

Showroom

Interesse in een barndeur? Bezoek onze showroom en laat u inspireren! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.