3-stappen-deur-beveiligen

De gehele maand mei en juni zijn het weer de Nationale inbraak preventie weken! Deze maanden zullen we u extra tips geven om uw huis te beveiligen en daarnaast hebben we een paar scherpe aanbiedingen voor u klaar staan. Ook in deze corona tijd zitten inbrekers niet stil, het maakt inbrekers namelijk steeds minder uit of u nou wel of niet thuis bent. Daarnaast zijn ze ook steeds actiever bij bedrijven die nu vaker leeg staan. Ook komt de vakantie periode er weer aan, een walhalla voor inbrekers. Waarschijnlijk wordt dit jaar een vakantie in eigen land, maar dat neemt niet weg dat u vast wel wat dagen van huis bent.

In 3 stappen uw deur beveiligen

In deze blog zullen we uitleggen hoe u in drie stappen uw deur kunt veranderen. Door deze drie stappen te volgen verkleind u de kans op inbraken met 90%. Het beveiligen van uw voor- en achterdeur is erg belangrijk aangezien via hier de meeste inbraken plaats vinden. In 39% van de gevallen vindt de inbraak via de achterdeur plaats en in 32% via de voordeur.

Stap 1: Veiligheidsslot

De eerste stap van het beter beveiligen van uw huis is het plaatsen van een insteekslot met een bijpassende veilige sluitkom. Een SKG-veiligheidsslot (insteekslot) met veiligheids-sluitkom is stevig en moeilijk te manipuleren. De sluitkom beschermt tegen breekijzers. Ook als uw deur is voorzien van een oplegslot kan deze vervangen worden door een SKG-certificering oplegslot.

Stap 2: Veiligheidsbeslag

Het afbreken van een cilinderslot door middel van kerntrekken is een veel voorkomende inbraakmethode. Binnen 30 seconden staat een inbreker in uw huis op deze manier. Door middel van veiligheidsbeslag met een SKG keurmerk voorkomt u kerntrekken.

Stap 3: Veiligheidscilinder

Door een cilinderslot te plaatsen met minimaal een SKG 2 maar liever een SKG 3 sterren is uw deur erg goed beveiligd. Een cilinderslot met een SKG keurmerk beveiligd tegen het kerntrekken en inboren. In combinatie met een veiligheidsslot en veiligheidsbeslag zal een inbreker uw deur zeker over slaan.

Als u deze stappen volgt om uw deuren te beveiligen verkleint u de kans op inbraken met 90%!

Actie: gratis camera

Zo krijg je tussen 1 mei en 30 juni 2020 bij aanschaf van minstens € 125 (incl. BTW) aan Nemef veiligheidsproducten met een SKG®-keurmerk een gratis Yale Smart Home WiFi binnencamera 720p t.w.v. € 59.