Puck Keysafe, de eerste veilige sleutelkluis met SKG2

 

Update: 09-10-2017.  De puckkeysafe is opnieuw gekeurd leverbaar. De Puck Keysafe kunt u bestellen via onze webshop. Bekijk de Puck Keysafe SKG2 sleutelkluis.

 

Eindelijk is hij er! Een veilige sleutelkluis met SKG2 keurmerk! Na een golf van inbraken is het zover. Er is een sleutelkluis op de markt gebracht welke wél veilig is en aan de normen voldoet.

skg-sleutelkluis

De Puck Keysafe in het kort

Perfect geschikt voor thuiszorg, vakantiehuizen, en appartementen. Om sleutels op te bergen en te delen. De keysafe is geschikt voor meedere sleutels. Bestand tegen vandalisme en heeft een goede weerstand tegen slaan, zagen en losbreken van de muur.

  • 4-cijferige KeySafe, 10.000 combinaties
  • Instelbare code
  • Gehardstalen cover
  • Code verdwijnt automatisch bij openen
  • Privacy shield
  • SKG**® goedgekeurd
  • Prijs: € 195,-

Meer weten? Download de brochure (PDF)

Direct online deze Puck Safe sleutelkluis kopen? Via onze webshop kluisvoordeel.nl is het mogelijk!

Sleutelkluisjes waren lang onveilig

Al jaren lang wordt er voor mensen die hulp aan huis krijgen gebruik gemaakt van sleutelkluisjes. Deze sleutelkluisjes kosten gemiddeld € 40,- maar zijn erg inbraakgevoelig. Deze sleutelkluisjes zijn met een schroevendraaier en/of hamer gemakkelijk te openen. Binnen een halve minuut is deze zelfs open! Om een indruk te geven, bekijk de onderstaande video:

Sleutelkluisjes in het nieuws

Inbraken met sleutelkluisjes zijn al erg vaak in het nieuws geweest. In de Stentor van 7 juli stond onderstaand artikel. Hier is wederom te lezen hoe iemand van 83 belaagd wordt door inbrekers die een onveilig sleutelkluisje geopend hebben.

Stentor-artikel

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze sleutelkluis? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Wij hebben de Puck Keysafes op voorraad. Ook de montage kunnen wij voor u verzorgen!