Toegangscontrole systeem

Steeds vaker plaatsen wij bij bedrijven een toegangscontrolesysteem. De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest met de elektronische sloten. Een toegangscontrolesysteem is daardoor een stuk betaalbaarder geworden. Niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor het MKB zijn deze sloten nu goed toepasbaar.

De voordelen in het kort

  • Verschillende deurtoepassingen mogelijk (cilinders, deurbeslag of wandlezers).
  • Autorisatie per druppel/tag mogelijk
  • Verschillende tijdsprofielen per druppel/tag mogelijk
  • Gebeurtenissenregistratie
  • Indien nodig permanente opening mogelijk (via Office-functie)

Programmeren met tijdsprofielen

Door de cilinders, deurbeslagen of wandlezers te koppelen met software is het mogelijk om per druppel/tag te bepalen bij welke deur iemand naar binnen mag, maar ook hoelaat of vanaf wanneer.

Bij MKB bedrijven wordt er vaak gekozen voor een offline programeersysteem waarbij alles door middel van een laptop bij de cilinders of deurbeslagen in de buurt geprogrammeerd wordt.

Grote bedrijven kiezen er vaak voor om het systeem online in te zetten, waarbij het dus ook op afstand gewijzigd kan worden.

Autorisatie eenvoudig aanpassen

Wil je één tag uit systeem halen, maar de rest erin laten staan? Dan je eenvoudig die ene tag uit het systeem halen bij bijvoorbeeld verlies. Bij standalone oplossingen moet je alles uit het systeem halen, maar dit wil je liever niet.

Koppelen aan een tijdregistratiesysteem

Met dezelfde tag/druppel kan je ook een integratie maken met bijvoorbeeld een bestaand of nieuw tijdregistratiesysteem. Deze leveren wij niet, maar wij hebben hier wel een samenwerkingsverband mee. Het grote voordeel is dat je met één tag/druppel zowel de sloten als het tijdregistratiesysteem kunt gebruiken.

Meer weten over een toegangscontrole systeem? Bekijk de website www.haverkampshop.nl eens.