Hangslot

Hangsloten zijn er voor vele toepassingen. Wij hebben kleine hangsloten voor koffers waarbij u kunt kiezen met sleutel of cijferslotje. Daarnaast leveren wij meerdere maten hangsloten met dezelfde sleutel. Erg handig als u niet voor elk hangslot een aparte sleutel wilt hebben. Voor scooters en motoren vereist de verzekering vaak een goedgekeurd ART hangslot of een goedgekeurd kettingslot. Wij kunnen hangsloten ook gelijksluitend leveren met profielcilinders. Dat is erg handig als meerdere personen sleutels moeten hebben van het hele gebouw en aanverwante zaken als hekwerk, container etc. Wij verkopen de sloten van Abus.

Discusslot

Van oudsher hebben deze hangsloten een messing kast met een verchroomde beugel. Het zwakste gedeelte van een hangslot is veelal de beugel. Ondanks dat deze beugel vaak gemaakt is van gehard staal zijn deze sloten met een betonschaar toch makkelijk te kraken. De oplossing hiervoor is een zogenaamd discusslot. Bij een discusslot is de beugel niet bereikbaar voor een betonschaar. Bij een ART hangslot is de staalkwaliteit van het gehele slot zo goed dat dit slot niet te kraken is.

Titalium hangslot

Naast messing hebben wij ook sloten van RVS en tegenwoordig zijn Titalium hangsloten erg in opkomst. Titalium is lichter in gewicht en is sterker dan de messing uitvoering. Hangsloten worden niet alleen gebruikt voor bij de scooter of fiets. Tegenwoordig zijn de tuinmeubelen of ladder of de zitmaaier ook aantrekkelijk geworden voor het dievengilde. Tuinmeubelen zijn prima vast te leggen met een geplastificeerde staalkabel inclusief hangslot.

Voor de muurverankering hebben wij keilbouten met een oog maar ook goedgekeurde muurbeugels van Abus. Haverkamp is de Slotenspecialist van Deventer en adviseert u graag over muurbeugels, kabelsloten en hangsloten.

abus-titalium

abus titalium