Codeslot

Zowel binnen als buiten worden codesloten steeds vaker toegepast. Binnen worden vaak codesloten toegepast in openbare ruimtes waarbij personeel toegang moet hebben naar een magazijndeur of een andere deur welk niet vrij toegankelijk mag zijn. Dit codeslot hoeft dan niet te voldoen aan zware veiligheidseisen. Met een klein toetsentableau kunt u uw eigen code ingeven waarna de deur toegang geeft voor bevoegd personeel.

Deze codesloten zien we vaak bij winkels of praktijkruimtes. Het codebedieningspaneel kan zowel op het deurschild zitten als op de muur. Naast een cijfercode kunt u er ook voor kiezen om het codeslot te bedienen met een pasje. Uiteraard is dat makkelijker te bedienen. Nadeel is dat dan iedereen een pasje bij zich moet hebben. Ook bieden wij codecilinders aan.

codeslotcodeslot

Codeslot voor buiten

Voor buiten zijn er ook codesloten. Deze sloten moeten echter niet alleen weerbestendig zijn maar moeten ook aan een bepaalde inbraakwering voldoen waardoor deze codesloten een stuk duurder zijn. Toch worden ook deze codesloten steeds vaker toegepast bij onder andere fietsenkelders en centrale bergingsdeuren die voor meerdere mensen toegangkelijk moeten zijn. Van dit codeslot is uiteraard de code instelbaar en weer te wijzigen. Vaak kan de beheerder meerdere codes ingeven.

Codeslot voor kluisjes

Een codeslot wordt ook voor lockers gebruikt. Bijvoorbeeld op school hebben de meeste leerlingen een eigen kluisje. Voor de school is een codeslot veel handiger dan een sleutelslot omdat leerlingen regelmatig sleutels kwijt zijn. Ook in zwembaden en golfbanen worden de sleutelslotjes steeds vaker omgezet in een codeslot. Laat u zich bij ons informeren naar de mogelijkheden.

Wellicht hebben wij het codeslot voor u wat precies voldoet aan uw wensen. De Slotenspecialist van Salland heeft het!