Schuine wandkast op maat

schuine-wandkast-1-info

ladekast-op-maat3-info

schuine-wandkast-3-1-info

schuine-wandkast-2-info

schuine-wandkast-5-info

schuine-wandkast-6-info

schuine-wandkast-7-info-big

schuine wandkast design 8

Schuine wand kast

Wanneer u te weinig bergruimte heeft op de slaapkamer of zolderkamer komt dat vaak door een schuine wand of schuin dak waar geen kast onder past. Wij hebben meerdere oplossingen voor een kast onder een schuin dak. Bij alleen opbergruimte kunt u kiezen voor een kastinterieur zonder deuren. Maar vaak wordt bij een schuine wand kast wel voor een Kast op Maat gekozen met draai- of schuifdeuren.

Schuifdeuren zijn echter niet handig bij een kast onder schuin dak. De deuren kunnen uiteraard maar naar 1 kant schuiven waardoor deze optie lang niet altijd bruikbaar is. Bij een schuine wand kast wordt meestal gekozen voor draaideuren zodat u optimaal gebruik kan maken van de ruimte daar achter. Behalve de schuine wand kunnen wij ook de diepte optimaal benutten tot maar liefst 100 cm. Ook de bergruimte achter de knieschotten kunnen wij bereikbaar maken door een achterwand te laten vervallen bij het betreffende luik.

Advies op maat

Wanneer u interesse heeft in een schuine wand kast is het handig dat u ons de globale maten doorgeeft en een foto mailt van de betreffende ruimte. Wij kijken dan wat de beste optie is en maken een eerste ontwerp met prijsopgaaf. Geeft u s.v.p. wel op waar u de betreffende ruimte voor wilt gebruiken. Op zolder moet de bergruimte vaak functioneel zijn maar wanneer het de slaapkamer betreft moet een kast onder schuin dak vaak ook mooi zijn en functioneel.

Showroom

In onze uitgebreide showroom in Deventer hebben wij meerdere kastopstellingen staan, ook kasten onder een schuine wand! Graag nodigen wij u uit voor een bezoek zodat wij u de verschillende mogelijkheden kunnen laten zien. Daarna komen wij uiteraard bij u thuis om alles exact in te meten. Voor de montage hebben wij een deskundige montageploeg klaar staan.