Garderobekast op maat

schuifdeurkasten-1-info

draaideurkasten1-info

schuifdeurkasten-3-info

schuifdeurkasten-4-info

schuifdeurkasten-5-info

schuifdeurkasten-6-info

schuifdeurkasten-9-info-groot

schuifdeurkasten-7-info

Haverkamp garderobekast op maat design 10

Garderobekast op maat

Een garderobekast van muur tot muur en van vloer tot plafond wordt door Haverkamp gemaakt in elke mogelijke stijl. Wij maken garderobekasten met draaideuren of vouwdeuren maar uiteraard ook met schuifdeuren. Schuifdeurkasten zijn nog steeds het populairste. De schuifdeuren zijn er in veel modellen van modern tot klassiek en uiteraard ook in diverse prijsklassen.

Achter deze deuren komt vervolgens een kastinterieur welk wij samen met u ontwerpen. Hangen of leggen…u zegt het maar. Uiteraard worden ook de laden op maat gemaakt en kunt u aangeven hoeveel en waar u deze laden wilt hebben. Tevens hebben wij voor het kastinterieur interessante accessoires zoals garderobeliften, uitrekbare schoenenrekken, riemhouders en dassenhouders en uiteraard mooie LED-verlichting.

Draaideurkasten en vouwdeurkasten

Naast de schuifdeurkasten maken wij ook draaideurkasten en vouwdeurkasten. De deuren zijn heel bepalend voor de uitstraling van de kast. Daarom zijn deze deuren in vele dessins leverbaar maar ook in glas of in hoogglans en uiteraard zijn de deuren “softclosing”. Dressingroom of inloopkast:Heeft u een kamer(tje) over, dan maken we daar een schitterende inloopkast van! Vroeger was een inloopkast alleen voor de “happy few”. Tegenwoordig is een inloopkast betaalbaar geworden voor iedereen. Wanneer u de globale maten opgeeft van de beschikbare ruimte maken wij voor u een eerste ontwerp met een prijsopgaaf. U zult zien dat de prijs meevalt.

Showroom

Wanneer u dus een Garderobekast op Maat zoekt nodigen we u graag uit om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Hier hebben we alle soorten garderobekasten staan zodat we tot een ontwerp komen waar u enthousiast over zult zijn. Daarna komen we uiteraard bij u thuis om alles nauwkeurig in te meten en zal onze montageploeg de garderobekast deskundig bij u plaatsen.